Tornar al llistat d'inscripcions obertes

Preus

Federat

Resultats

Marxa del Parc de les Capçaleres del Ter i del Freser 2016

Imagen

La Marxa de les Capçaleres del Ter i del Freser és una activitat de descoberta organitzada pels 4 refugis del futur Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser (Corral Blanc, Coma de Vaca, Ulldeter i Els Estudis) en el marc de les iniciatives del Club Esportiu de Muntanya de la Vall de Camprodon. La idea és realitzar el recorregut entre els 4 refugis (42km, 2.375m+) en dos dies, amb pernocta a Coma de Vaca o a Ulldeter. Està enfocada a un públic amant de la natura i amb ganes de descobrir els valors del Parc, alhora que amb experiència en travesses per alta muntanya. La marxa comptarà amb guies de natura especialitzats que aniran explicant els diferents paratges per on transcorre el recorregut.

MOLT IMPORTANT: donat que no es tracta d’una prova no competitiva, aquesta activitat no oferirà avituallaments. L’alimentació i la hidratació de cada participant és una responsabilitat exclusivament personal.

El punt de trobada inicial és a Espinavell, on s’hauran de deixar tots els vehicles privats. Hi ha la possibilitat d’arribar-hi divendres i dormir al Refugi Els Estudis la nit de l’1 al 2 de juliol o bé, si es desitja, agafar l’autocar que sortirà al vespre i domir a Corral Blanc, de manera que l’endemà ja sereu a lloc.

L’activitat començarà dissabte 2 de juliol amb la trobada al refugi Els Estudis d’Espinavell, a les 7h00, per lliurar material (mapa, funda estanca i carnet de control) a les persones participants. A les 7h30 sortiran els autocars cap a Planoles, al refugi Corral Blanc, on a les 8h30 s’iniciarà la Marxa. Cadascú podrà fer la Marxa al seu ritme, sempre que segelli el carnet a cada punt de control (Corral Blanc, Queralbs, Coma de Vaca, Ulldeter i Els Estudis) i tenint en compte que ha d’arribar a temps al refugi en què tingui contractat el sopar i l’allotjament de dissabte. El sopar se servirà a les 20h00 a Coma de Vaca i a les 20h30 a Ulldeter.

Si us plau, feu-nos saber possibles intoleràncies o al·lèrgies alimentàries a través del correu electrònic (marxadelparc@gmail.com) o a l’apartat de comentaris de la inscripció per tal de poder atendre adequadament les vostres necessitats.

Diumenge es reprendrà la Marxa després de l’esmorzar, que se servirà a les 7h00 als dos

Cadascú podrà marxar quan vulgui amb el seu propi transport. refugis. De nou, cadascú realitzarà el segon i darrer tram al seu ritme fins arribar al refugi Els Estudis d’Espinavell. Allí es lliurarà la samarreta commemorativa a totes les persones que acreditin haver passat els punts de control. Un equip escombra certificarà el tancament de l’activitat.

Es preveu recollida de persones que vulguin assistir en transport públic (RENFE) a l’estació de Ribes de Freser. A la tornada, si no han trobat transport entre els companys i companyes de Marxa, se’ls retronarà a Camprodon, d’on surt un autobús.

En tots els casos, és molt important seguir les instruccions de l’organització que figuren al web i que es lliuraran en començar la Marxa, ja que es tracta d’una activitat que es desenvolupa en alta muntanya i cal extremar les precaucions.