Tornar al llistat d'inscripcions obertes

2a Caminada Solidària CÁRITAS Clubs amb Cor

Imagen

2a Caminada Solidària pel Parc Natural de la Serra de Collserola

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, a través del Grup Cavall Bernat, col·labora en la organització de la 2a Caminada Solidària de Càritas 2016 amb el suport de la Diputació de Barcelona.

La Diputació de Barcelona ajuda els municipis en la construcció d’instal·lacions esportives municipals, col·labora amb l’organització de diferents esdeveniments esportius i fa formació als tècnics municipals que gestionen l’esport al municipi. Però, tot i la tasca municipal, hi ha dades que mostren que un 52% dels ciutadans de la demarcació de Barcelona no fa esport.

Per aquest motiu la Diputació de Barcelona té en marxa la campanya "Penja’t una medalla. Fent esport sempre hi guanyes".

Aquesta caminada té com a objectiu el foment de la pràctica esportiva als municipis de la demarcació de Barcelona, passar un matí agradable i gaudir d’un paisatge magnífic, però també té la finalitat de col·laborar amb el programa PAIDÓS, que treballa per erradicar la pobresa hereditària infantil.

Sortida:

Lloc: Àrea d’Esbarjo de Santa Maria de Vallvidrera (Parc de Collserola).

Hora: 10:00 h. Cal ser-hi amb anticipació (mitja hora abans ) per a recollir la bossa del caminador amb cor.

Recorregut: 6,9 Km

Santa Maria de Vallvidrera, Pantà de Vallvidrera, volta al Pantà de Vallvidrera, Santa Maria de Vall Vidrera, Font de la Budellera, Torrent de la Vinassa, Turó d’en Ferrer, Vil·la Joana, Santa Maria de Vallvidrera.

Inscripció:

Inscripció solidària a partir de 8 euros. Inclou:

LES INSCRIPCIONS ANTICIPADES ES TANQUEN EL DIA 20/05/2016 A LES 13:00 HORES. El mateix dia es podran fer inscripcions in situ.

Apunta’t i fes un donatiu a partir de 8 euros, anirà destinat íntegrament al programa PAIDÓS de Càritas, que lluita contra la pobresa infantil hereditària.