Tornar al llistat d'inscripcions obertes

Preus

Federat

Inscripcions

GORGS 2016 - Vall Fosca

Imagen

13A TROBADA INTERNACIONAL DE BARRANQUISME – GORGS 2016

Vall Fosca – 2-4 setembre de 2016


Durant la trobada internacional de Gorgs, totes les persones assistents gaudiran de la fira de material de marques especialitzades, conferències i ponències sobre diverses temàtiques relacionades amb aquesta pràctica esportiva a càrrec de professionals, tallers de formació i multitud d’activitats diferents.

A més, s’està preparant la publicació Gorgs VALL FOSCA. Guia de barrancs, a càrrec del CANYONING CLUB i VALL FOSCA, que recull tota la informació sobre els accessos, els descensos i els retorns d’uns 20 descens de barrancs, a més de contenir la fitxa tècnica de cada un d’ells. Una guia que es lliurarà gratuïtament a totes les persones participants. El recull de la informació turística de la zona i la il·lustració amb fotografies, converteixen aquesta publicació en una guia imprescindible per a tots els amants d’aquest esport.

L’organització ha previst uns descomptes molt avantatjosos pels participants en els allojtaments de la Vall.

Les inscripcions inclouen

Més informació aquí


ANTECEDENTS

Gorgs va ser creada al 2004 per la Federació Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), de la mà dels membres del Comitè Català de Barrancs. Les edicions de 2007 fins al 2010 es van fer conjuntament amb la Federació Catalana d’Espeleologia (FCE). L’any 2009 es van afegir les federacions aragoneses d’espeleologia i de muntanya amb la denominació de Gorgs-Mayencos i amb el propòsit de crear en un futur trobades independents.

Al 2007 es creà el Congrés Internacional de Canyons i Engorjats. Aquest Congrés és independent però s’acostuma a fer dins de Gorgs. El Congrés consta de xerrades tècniques, ponències sobre les tendències del material, aspectes sobre geologia, biologia, meteorologia, seguretat, mediambient, en aquesta edició es faran una serie de tallers pràctics, així com una práctica interpirenaica, totes les activitats del Congrés quedaran recollides en resums o abstrats per tal de fer-ne difusió posterior.

EDICIONS ANTERIORS

Gorgs 2015 - Viella (Vall d’Aran)

Gorgs 2014 – Organyà (Alt Urgell)
Gorgs 2013 – Tortosa (Baix Ebre)
Gorgs 2012 - Esterri d’Àneu (Pallars Sobirà) Memòria
Gorgs 2011 - Sant Llorenç de Morunys (Solsonès)
Gorgs 2010 - El Pont de Suert (Alta Ribagorça)
Gorgs 2009 - Morillo de Tou (Sobrarb)
Gorgs 2008 - Arnes (Terra Alta)
Gorgs 2007 - Tremp (Pallars Jussà)
Gorgs 2006 - Ribes de Freser (Ripollès)
Gorgs 2005 - Coll de Nargó (Alt Urgell)
Gorgs 2004 - Sort (Pallars Sobirà)

Per a qualsevol dubte podeu contactar: info@canyoningclub.com - juanlu.haro.sistero@gmail.com

Els participants no federats, abonaran in situ el cost de la llicència temporal pels dies que correspongui, d’acord amb el Pla de Llicències i Assegurances Temporals de la FEEC 2016.