Tornar al llistat d'inscripcions obertes

Preus

Federat

Resultats

Documents tècnics

F-RALLY Categoria Muntanya - Circuit Intermedi

Imagen

L’F-Rally es disputarà per equips de dos o tres persones integrants, i pretén que els alpinistes tinguin una prova on es valori l’estratègia, l’orientació, la tècnica i el companyerisme de cordada. Hi ha un llistat de material obligatori mínim, però no un màxim, i cal tenir en compte que la prova serà en completa autosuficiència. Això és pura muntanya, no hi ha avituallaments, cal dur menjar i l’aigua és a les fonts naturals. Pel que fa al calçat, finalment serà part de l’estratègia de cada integrant de l’equip.

Una hora abans de la sortida, els participants rebran un mapa i el director de cursa els entregarà els controls de pas obligatoris de la primera jornada així com el punt final. Els comunicarà el temps màxim que tenen, i els punts de pas que puntuen extra, si és que n’hi ha. Els alpinistes hauran d’afegir a les seves motxilles els elements de progressió que considerin oportuns. Hauran de preparar l’estratègia i la ruta, ja que no hi ha senyalització i el recorregut és lliure, tenint en compte que, com a molt, trobaran passos obligats de tercer grau. La progressió per prats, boscos, barrancs, senders, crestes i arestes forma part de l’encant de la prova. No només és tenir cames o força, aquí cal fer cordada, entendre els mapes i llegir les canals. Sempre en autosuficiència, amb tot el material que creguin oportú per la estratègia de la jornada a sobre, i sense saber en quina de les moltes de les precioses contrades de les Valls d’Àneu es durà a terme la prova.

Al vespre, rebran el punt de sortida i final de la segona jornada i els punts de pas obligatoris per part del director de cursa.

La categoria Muntanya (Circuit Intermedi) transcorrerà durant tot el cap de setmana amb una durada aproximada de 6 h. en cada jornada.

Dissabte 15 d’octubre

 Diumenge 16 d’octubre

La inscripció inclou: la logística de la prova, el mapa, servei mèdic, transport en autocar a la sortida en cas de ser necessari, dinar de cloenda.

Direcció de l’F-Rally

La prova està organitzada per l’Espot Esquí Club Valls d’Àneu, sota la direcció d’en Néstor Bohigas, amb el suport dels Ajuntaments d’Esterri d’Àneu, d’Alt ’Aneu i la Guingueta d’Àneu, Generatitat de Catalunya, Esportcat i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, també compta amb la col.laboració de la revista TRAIL, les entitats històriques dels Ral.lis d’Alta Muntanya, Baqueira Beret i el Parc Natural de l’Alt Pirineu. Amb el patrocini d’ASUS, Editorial Alpina, Ferrino i Petzl.

Més informació aquí 

PROVA AJORNADA