Preus

Federat

Inscripcions

XI Crononiu

Imagen Imagen

XI CRONONIU – LA MOLINA (Cronoescalada d’esquí de muntanya)
CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CURSES VERTICALS
XII COPA CATALANA DE CURSES VERTICALS - FGC MOUNTAIN SERIES 6.0


Organitza: La Molina Club d’Esports
8 de desembre de 2016


LOCALITZACIÓ: La XI CRONONIU és una Cronoescalada d’esquí de muntanya que es duu a terme per les pistes d’esquí de l’estació de La Molina, al Prinineu Gironí, a la comarca de la Cerdanya, municipi d’Alp. 

ITINERARI: El recorregut per a les categories Sènior masculí i femení, i Junior masculí té un desnivell de 685 m, des de la sortida del telecabina Alp 2500 a l’arribada situada a l’estació superior del mateix Telecabina.   

Per a les categories Cadet masculí i femení i Junior femení el desnivell serà de 500 m, amb sortida neutralitzada al Telecabina Alp 2500, i sortida cronometrada des de la part baixa de la Pista Olímpica finalitzant a l’estació superior del Telecabina Alp 2500.  

Per a la nova categoria Infantil (inferiors a 14 anys), el desnivell serà de 335 m, la sortida es realitzarà de la part alta del mur de L’Olímpica, ascendint els corredors mitjançant el telecabina desplaçant-se fins al punt de sortida descendint amb esquís, l’arribada serà a l’estació superior del Telecabina.                           

ALLOTJAMENT: Comptem amb el servei de reserves d’allotjament de La Molina, on us poden gestionar des de refugis fins a hotels. Telèfon 972 892031, e-mail: reserves@lamolina.com; o bé directament al web de l’estació de La Molina.


INSCRIPCIONS: La inscripció es farà accedint al web de la FEEC: http://inscripcions.feec.cat

PREUS

ANTICIPADA FEEC

del 23/11/2016 al 07/12/2016

    IN SITU     

08/12/2016

Federat adult 20 € 30 €
Federat infantil i cadet 18 € 25 €
No federat adult 30 € 30 €
No federat infantil i cadet 28 € 28 €

 

LEs inscripcions es tancaran el dia de la cursa a les 15:00 h 

El preu inclou obsequi commemoratiu i berenar 

REGLAMENT: La prova es regirà pel reglament d’esquí de muntanya de la FEEC 2016. Per competir s’haurà de tenir la Llicència Federativa en vigor. En cas de precisar llicència temporal es podrà sol.licitar a les oficines del Club el mateix dia de la cursa. 

Per a més informació vegeu el programa i recorregut adjunt