Tornar al llistat d'inscripcions obertes

Preus

Federat

Inscripcions

Jornades de seguretat hivernal

Imagen

Un any més, el Centre Excursionista La Xiruca Foradada i l’Àrea de formació de la FEEC organitzen un cap de setmana sobre seguretat hivernal, els dies 14 i 15 de gener a Tavascan.

Com en edicions anteriors, dissabte es farà la jornada introductòria “Atenció, entres en terreny d’allaus” per part de l’Associació pel Coneixement de la Neu i les Allaus (ACNA), amb l’objectiu principal de conscienciar als participants del perill inherent i inevitable de la muntanya en condicions hivernals, així com fomentar la formació de seguretat, treballar la planificació de les sortides i els bons hàbits en terreny d’allaus i introduir conceptes d’auto-rescat. L’organització de la jornada consistirà en dues hores a l’aula i 6 sobre el terreny.

Enguany, com a novetat, es podrà participar en dos tallers el diumenge: Un de construcció d’iglús i bivacs d’emergències  amb l’objectiu d’aprendre les tècniques per passar la nit al ras, i un altre d’autodetencions. En aquest cas, l’activitat acabarà després de dinar.

Els preus d’inscripció, sense incloure els desplaçaments, els àpats i les pernoctes, són els següents:

Soci o sòcia d’entitat amb carnet federatiu (modalitat C o superior):

Soci o sòcia d’entitat sense carnet federatiu. Inclou canet temporal facilitat pel C.E. La Xiruca Foradada:

*Per l’activitat de dissabte es farà servir el remuntador de l’estació d’esquí de Tavascan, caldrà comprar el forfait a les guixetes (7 € aprox.)

Les jornades tan sols es realitzaran si hi ha un mínim de 8 persones i s’estableix un màxim de 24 places, que s’assignaran per ordre de recepció de la documentació.