Preus

Federat

Inscripcions

50è Dia del Camí de Muntanya de la 4a Vegueria a Cardó

Imagen

PROGRAMACIÓ PREVISTA DEL 50è DIA DEL CAMÍ DE MUNTANYA A CARDÓ (ACTIVITAT SOCIAL GRATUÏTA)

08:00 hores.- Recepció i inscripció dels participants. Entrega de la documentació i cafè de benvinguda.
09:00 hores.- Inici de la caminada. Sortida seguint el Camí dels Frares cap al Portell de La Creu de Cosp. D’altres recorreguts personalitzats, es farà la sortida posteriorment.
10:00 hores.- Esmorzar de motxilla. El lloc previst és l’ermita de Sant Roc. En funció de la capacitat del lloc i dels gustos dels assistents, es podrà fer a la Font del Prior, a l’ermita de Sant Josep o a la Font de l’Avellaner.
A la sortida del barranc de La Columna, hi haurà un punt d’avituallament líquid.
11:00 hores.- Aproximadament a aquesta hora, inauguració oficial de la ruta amb la descoberta del tòtem indicador del barranc de La Columna.
12:30 hores.- “Cardó: història i llegenda. La vida en cenobi i el balneari”. Conferència explicativa a càrrec de Vicens Ayan (tarvitur), Llicenciat en Geografia i Història i Guia Oficial de Turisme de Catalunya. 
Aquesta activitat és repetirà cada 45 minuts (12:30, 13:15 i 14:00).
13:00 hores.- Es preveu l’arribada dels primers caminants, que seran rebuts amb un magnífic vermut. Fins a les 16:00 aproximadament, compartirem tots plegats aquest espai de l’Era de La Pellissa i la joia de la conversa relaxada i amistosa entre els assistents.
16:00 hores.- Cloenda de l’acte i comiat dels assistents.

http://www.lapicosa.org/camidemuntanya.htm