Preus

Federat

Inscripcions/Resultats

Documents tècnics

La Ribalera 2017 - MITJA MARATÓ (23,3 km / +1533 m)

Imagen

La VI CURSA PER ALTA MUNTANYA LA RIBALERA 2017 serà una realitat el proper 18 de Juny.

La Mitja Marató, té la sortida al poble de Tírvia. El primer tram d’uns 4 Km i uns 500 m de desnivell positiu arriba prop del Farro a través d’un corriol que transcorre pel mig d’un bosc de pi roig. Des d’aquest punt els corredors tindran unes vistes privilegiades del poble de Tírvia amb els Pirineus de fons com a testimoni.

A partir d’aquest punt, el recorregut se suavitza a través d’un tram força pla i amb pujades suaus fins a les Bordes de la Coma, tot gaudint de les vistes de la Coma de Burg i dels pobles de Burg, Farrera, Alendo,

Mallolís, Montesclado i Glorieta de Montesclado. A Bordes de la Coma comença una pujada d’uns 4,5 Km fins al Coll de Màniga. En aquest punt la Mitja Marató enfila cap a Font Negra 2339 m.

Des d’aquí, ja només quedaran 12 kilòmetres de pura baixada per arribar a Tírvia, una baixada llarga i molt ràpida a través de prats de muntanya en el seu inici i per corriols pel mig de bosc i camins en els últims trams. Durant la baixada els corredors passaran pels pobles de Farrera i de Glorieta de Montesclado.

En resum, la Cursa per Alta Muntanya LA RIBALERA, transcorre per un indret privilegiat, força desconegut i molt verge. La major part del recorregut fa via per camins de muntanya poc fressats, pocs trams passen per pista forestal i pràcticament no es trepitja ciment.

INSCRIPCIONS:

Dates Federats* No Federats
1 Abril  -  14 Maig  23 € 30 €
15 Maig - 31 Maig 28 € 35 €
1 Juny  -   15 Juny  33 € 40 €

*Corredors titulars del carnet federatiu de la FEEC, FEDME, i altres entitats adherides a la UIAA, ISF o que tinguin reciprocitat amb la FEEC.

Més informació: www.laribalera.com