Preus

Federat

Inscripcions/Resultats

Documents tècnics

La Ribalera 2017 - R14 (14 km / +713 m)

Imagen

La VI CURSA PER ALTA MUNTANYA LA RIBALERA 2017 serà una realitat el proper 18 de Juny.

La cursa R14, té la sortida al poble de Tírvia. El primer tram d’uns 4 Km i uns 500 m de desnivell positiu arriba prop del Farro a través d’un corriol que transcorre pel mig d’un bosc de pi roig. Des d’aquest punt els corredors tindran unes vistes privilegiades del poble de Tírvia amb els Pirineus de fons com a testimoni.

A partir d’aquest punt, el recorregut se suavitza a través d’un tram força pla i amb pujades suaus fins a les Bordes de la Coma, tot gaudint de les vistes de la Coma de Burg i dels pobles de Burg, Farrera, Alendo, Mallolís, Montesclado i Glorieta de Montesclado. A Bordes de la Coma 1570 m, inicia el descens cap a Tírvia.

Durant la baixada, per corriols pel mig de bosc i camins, els corredors passaran pels pobles de Farrera i de Glorieta de Montesclado.
En resum, la Cursa per Alta Muntanya LA RIBALERA, transcorre per un indret privilegiat, força desconegut i molt verge. La major part del recorregut fa via per camins de muntanya poc fressats, pocs trams passen per pista forestal i pràcticament no es trepitja ciment.

 INSCRIPCIONS:

Dates Federats* No Federats
1 Abril  -  14 Maig  18 € 25 €
15 Maig - 31 Maig 23 € 30 €
1 Juny  -   15 Juny  28 € 35 €

*Corredors titulars del carnet federatiu de la FEEC, FEDME, i altres entitats adherides a la UIAA, ISF o que tinguin reciprocitat amb la FEEC.

Més informació: www.laribalera.com