Preus

Federat

Inscripcions

Dades tècniques

Data de la prova: 5 de novembre de 2017
Nombre d’edicions: 5a
Distància: 28.000 m aproximadament
Desnivell: 3.100 m acumulats
Alçada mínima: 253 m
Alçada màxima: 1.318 m Cim El Sui
Lloc d’inici i arribada de la cursa: Parc de Can Sauleda. Sant Antoni de Vilamajor (Barcelona)
Nombre d’avituallaments al llarg del recorregut: sis

Documents tècnics

5è TRAIL FEMSUI

Imagen

El V Trail FemSui esta organitzat des del Club Excursionista Caminaires de Vilamajor amb la intenció d’unir els següents conceptes:

- Gaudir d’un dia d’esport, salut i natura.
- Donar a conèixer un cim emblemàtic de la nostra comarca i del massís del Montseny.
- Posar el nom dels nostres pobles en comú: Vilamajor

El recorregut circular de la TFS portarà per camins i corriols fins arribar al cim de El Sui (1.318m.) dins del Parc Natural del Montseny, passant per llocs característics de la zona com el Turó de Samon (1.267m) i l’ermita de Sant Elies (988 m), per acabar al parc de Can Sauleda (255 m) de Sant Antoni de Vilamajor. Havent trepitjat els termes municipals de Sant Antoni de Vilamajor, Sant Pere de Vilamajor, Cànoves, Tagamanent i El Montseny.

El recorregut disposarà de 6 avituallaments líquids i/o sòlids pensats per satisfer les necessitats del recorregut, mes el de l’arribada, on rebreu un mes que merescut entrepà.

La TFS transcorre per pistes i corriols molt tècnics que ens mostraran des de la part mes boscosa i obaga de les cotes mes baixes, fins a la part mes àrida i salvatge que caracteritza l’arribada a El Sui.

La TFS esta orientada a corredors d’un nivell mig/alt acostumats a córrer per muntanya.

El temps màxim per completar el recorregut és de 6 hores o a les 2h 45 minuts des de la sortida en el seu pas pel Avituallament 3 (Coll de Palestrins).

Hi haurà servei de dutxes, guarda-roba i pàrquing.

Forma part i puntuarà per:
- Circuit Català de Curses per Muntanya organitzat per la FEEC.
- Lliga Trail Kerzo, organitzada per Championchip

La TFS estarà cronometrada per ChampionChip (xip groc)

Diverses entitats de Sant Antoni i Sant Pere de Vilamajor (Ajuntaments, entitats esportives, socials i culturals) col•laboren activament en l’organització del Trail FemSui , FemSui eXprés i "Les Minis de Vilamajor":
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor, Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor, Diputació de Barcelona, FEEC, punt d’informació "La Mongia", Ràdio Vilamajor, Bombers voluntaris, Protecció Civil, Club Handbol Vilamajor.


Per a més informació aquí  (i també aquí)