Tornar al llistat d'inscripcions obertes

Preus

Federat

Resultats

Documents tècnics

7a Cursa per muntanya del Voltreganès - Terra de voltors 13km

Imagen


Suspensió de la cursa del Voltreganès

Davant de tots els fets ocorreguts aquestes últimes setmanes a casa nostra, i amb la previsió que els esdeveniments continuïn igual o més intensos que fins ara, ens hem vist amb l’obligació moral de suspendre la cursa que estava programada per aquest diumenge 8 d’octubre.

Us ho comuniquem des d’una profunda tristesa, ja que feia mesos que l’estàvem preparant amb moltes ganes i il·lusió perquè vosaltres la poguéssiu gaudir al màxim com cada any. Per nosaltres ha suposat i suposarà un gran esforç haver de suspendre la cursa però creiem que és la decisió més acertada que podíem prendre.

Nosaltres diumenge volíem veure la vostra cara de satisfacció creuar la meta de la cursa. Us demanem disculpes.

Ens guardem tota la il·lusió amb la qual us estàvem preparant la cursa d’aquest any per l’any que ve. No ens falleu! Us hi esperem!

Salut i muntanya.

 


Benvolguts amics i amigues des del Club Excursionista del Voltreganès us convidem a tots i a totes a la 7a cursa per Muntanya del Voltreganès – Terra de voltors, que es celebrarà el proper 8 d’octubre del 2017.

Amb tota la nostra il·lusió hem preparat dos recorreguts de diversa dificultat perquè tothom pugui conèixer i disfrutar dels magnífics paratges del Voltreganès:

- Cursa de 13km i 500 m. desnivell positiu

Igualment enguany celebrarem la TERCERA EDICIÓ DE CURSES INFANTILS pels voltants de la Font de la Sala! (gratuït).


Els socis CEVA tenen un descompte de 6€

El preu dels No Federats inclou l’assegurança temporal.


Més informació aquí S’HA D’ESTAR MOLT BOIG PER NO VENIR A CÓRRER PER LA TERRA DE VOLTORS!