Preus

Federat

Inscripcions

53è Dia del Camí de Muntanya

Imagen


Enguany el Centre Excursionista Tarragona s’ha decidit per anar a caminar per la comarca del Priorat, però en una de les seves zones menys coneguda pels excursionistes d’arreu i amb la força d’un indret fronterer de comarques i d’accidents geogràfics plens de bellesa natural i amb uns tresors patrimonials ben especials. Volem oferir-vos i explicar-vos que el gaudi del caminant és més gran quan els detalls de la història estan immersos en el propi camí.

 

Us presentem el 53è Dia del Camí de Muntanya, obrint, preparant i senyalitzant el camí Pradell de la Teixeta – Melitxes – Comes Joanes – Antic camí de la Torre – Pradell de la Teixeta, en un doble circuit: el primer de 8,5 km (3h) i 290 m de desnivell i el segon de 12 km (4,30h-5h)amb un desnivell acumulat de 430 m. Si es fa el circuit curt, que serà el que formalitzarem a la inauguració, es trepitja un camí de cingles i baumes dit de les Melitxes on s’ha desbrossat i assegurat el camí perquè tots puguem gaudir-ne. I el llarg baixa fins a les Comes Joanes i puja per l’antic camí de Pradell fins a la Torre de Fontaubella tot trepitjant camins rals molt ben conservats.

Lloc de sortida Pradell de la Teixeta (8h)*

Programa de la Diada

08:00 h. A les carpes de recepció indicades des de l’entrada de Pradell de la Teixeta.
• Recepció participants i verificació inscripcions.
• Esmorzar de benvinguda.
• Entrega del record i el dossier-mapa de la diada.
09:00 h. Sortida. Inici de la caminada. 
• Davallant el carrer Barranquet hi ha un petit pàrquing amb el sol de terra, on ficarem l’arc de sortida.
10:15 h. Esmorzar de motxilla i avituallament basic (aigua i refresc).
• A l’arribar al Morral Blanc, de 716 m d’alçada, si el dia és molt ventós l’esmorzar es realitzarà un xic més avall.
10:45 h. Cruïlla, Començament del camí de les Melitxes.
• Breus parlaments. Justificació del camí recuperat. Inauguració dels pals indicadors.
12:30 h. Cruïlla. Entre el recorregut curt (principal) i llarg (variant). A partir d’aquesta hora ja no es podrà realitzar la variant llarga ja que no s’arribaria a temps pel aperitiu – dinar.
13-14 h. Arribada a Pradell de la Teixeta i a les carpes de recepció s’oferirà un aperitiu de comiat.

 

 

*

MOLT IMPORTANT:

Cal dir que Pradell de la Teixeta, es un poble excepcional, però amb molt poc lloc per aparcar els cotxes, recomanem que es fiqueu d’acord els diferents participants per venir amb el menor nombre de vehicles. L’organització hem habilitat amb l’ajut del consistori de Pradell de la Teixeta alguns llocs per incrementar les places d’aparcament, però per evitar problemes d’espai seria bo organitzar-se i reduir els mateixos.

 

 

 

INSCRIPCIONS:

Es obligat inscriure’s a l’esdeveniment. Les inscripcions s’han de fer a traves de la web de la FEEC. Els federats a la FEEC es gratuït i els no federats 1€ si la inscripció s’ha fet telemàticament, abans del 29 d’octubre.

 

Si es realitza a la recepció de Pradell de la Teixeta el mateix dia 29 d’octubre, el preu pels federats seguirà essent gratuït i els no federats serà de 5€ (assegurança temporal de la FEEC + tràmits).

 

S’atendran les inscripcions a la recepció entre 8:00h i 8:45h del mati, hora que es tancarà la inscripció a l’esdeveniment.