Tornar al llistat d'inscripcions obertes

Preus

Federat

Inscripcions

Gallecs Night Trail - Cursa curta 14 km

Imagen


La GALLECS NIGHT TRAIL es una cursa de muntanya nocturna que transcorre principalment per camins i corriols de l’espai rural de Gallecs, comprès entre els termes municipals de Mollet del Vallès i Parets del Vallès. La proba consta de dos possibles recorreguts circulars, un recorregut llarg de 21 km i 550 m de desnivell acumulat positiu, i un curt de 14 Km i 250 m de desnivell acumulat positiu, aproximadament.


El participants disposaran de 2 punts d’avituallament per la cursa de 14 km (aproximadament als kms 5,5 i 8,5), i 3 punts d’avituallament per la cursa de 21 km (aproximadament als kms 5,5 10,6 i 15,6). Adicionalment hi haurà un avituallament a l’arribada. 

El temps màxim per finalitzar el recorregut llarg o el recorregut curt es de 3:15h. Pels participats de la cursa de 21 km, hi haurà un temps de tall de 1h 30’ al segon avituallament (km 10,6). Aquells corredors que el sobrepassin hauran d’entregar el seu dorsal al control, retirar-se de la prova i seguir les instruccions dels responsables.

Més informació aquí 

 

Tens l’oportunitat de córrer solidàriament amb la Fundació El roure del Vallès! Dóna 3€ perquè les persones ateses a la Residencia per a discapacitats La Vinyota puguin anar a la piscina. Avui tu corres perquè ells es puguin banyar! Moltes gràcies! Consulta els nostres altres projectes a http://elrouredelvalles.fsm.cat/roure/Se elimina la consulta con ID:421038