Preus

Federat

Inscripcions

Documents tècnics

6a Pujada al Nas del Gegant

Imagen

La Pujada al Nas del Gegant és una cronoescalada competitiva individual curta però intensa. Establerta amb dues modalitats:

Nas clàssic: és la realitzada les 5 primeres edicions. Té un recorregut de 2.120m i un desnivell positiu de 403 m. La pujada s’inicia al poble de Prenafeta i ràpidament s’endinsa al bosc seguint un bonic camí empedrat que porta a les ruïnes de l’antic poble de Prenafeta on al damunt es poden distingir les restes de l’antic castell. La part final de l’ascensió és el tram més espectacular ja que discorre per la carena del Tossal Gros, on les vistes sobre la Conca de Barberà, el Camp de Tarragona, les muntanyes de Prades i en dies clars els Pirineus, són impressionants. 

Nas plus (+): Molt més exigent, té un recorregut de 4.700 m, un desnivell positiu de 589 m i negatiu de 222 m. Consisteix en realitzar el recorregut del nas clàssic, i una vegada s’està al cim del Tossal Gros, es baixa pel sender de la part nord de la serra fins a tornar a trobar el recorregut del nas clàssic i fer una segona ascensió. El temps de la cursa és el total del recorregut comptant les pujades i les baixades.

Més informació aquí

 

Inscripcions

DATES     PROVA

PREU

FEDERAT

PREU

NO FEDERAT*

   Del 26/09 al 24/10      Nas clàssic i Nas Plus (+)     9     15
Del 25/10 al 22/11   Nas clàssic i Nas Plus (+)         13         19

* el preu de No federat inclou l’assegurança temporal (5 €) i el cost administratiu del gestor d’inscripcions (1 €)