Preus

Federat

Inscripcions

Documents tècnics

36a Marxa Passeig de la Vall del Tenes 2017

Imagen

Camí antic de Bertí, Riells del Fai

És una marxa a peu pels Cingles de Bertí, no competitiva, circular i matinal, amb sortida de 8 a 9 h. des del Centre Cívic de Riells del Fai, amb inscripcions individuals anticipades i al mateix dia. Senyalitzada degudament amb cintes, el recorregut de la Marxa Passeig és d’uns 14,500kms. de distància, 650 metres de desnivell positiu a realitzar en unes 4.30 hores. La sortida, des del Centre Cívic de Riells del Fai, va direcció a Sant Miquel del Fai, Roca Gironella, runes de cal Guitzo, el Soler de Berti, Collet de la Feu (esmorzar), Masc Bosc, Mas Roquetes, Can Cabanyals, i de retorn a St. Miquel del Fai i arribada al Centre Cívic de Riells del Fai.

La inscripció inclou, 3 controls, 2 avituallaments de líquids i sòlids, 1 avituallament d’esmorzar (botifarra, refrigeri, cafè), samarreta de la marxa, got de plàstic i dorsal.

Es una Marxa Passeig enfocada a donar a conèixer la zona del PEIN dels Cingles de Bertí, i dedicada a tots aquells afeccionats a la pràctica de l’excursionisme, acostumats a caminar de 4 a 5 hores continuades, i degudament equipats per aquesta pràctica.

Mes informació a www.uecvalltenes.com