Preus

Federat

Resultats

Documents tècnics

SUSPESA 40a Marxa de Regularitat de les Terres de Lleida

Imagen


S U S P E S A

(adjuntem comunicat en pdf a "Documents tècnics")


El Centre Excursionista de Lleida organitza la XL Marxa de Regularitat de les Terres de Lleida, que tindrà lloc el 12 de novembre de 2017 a l’Hostal del Vent terme municipal de Lladurs (El Solsonès).

La sortida es realitzarà a les 9 del mati, amb una durada aproximada de 4 hores. Podran participar els majors de 18 anys i els menors acompanyats, amb el corresponent permís patern signat.

Els equips hauran d’estar constituïts per dues persones. Els participants que estiguin en possessió de la llicència federativa de l’any en curs entraran a puntuar per la 19ª Copa Catalana de Marxes Tècniques Regulades.

Els drets d’inscripció son de 9 € per posseïdors de la llicència de la FEEC de l’any en curs, per posseïdors de llicència de federacions adscrites a la UIAA, per posseïdors de llicència de federacions amb conveni de reciprocitat amb la FEEC, i per participants que pertanyin a seccions d’iniciació a la muntanya d’entitats associades al Moviment Azimut, 15 € participant soci del Centre Excursionista de Lleida no federat i de 18 € per a la resta d’inscrits (inclou la llicència temporal obligatòria de la FEEC).

Les inscripcions fetes el mateix dia tindran un import de 19 € per participant, sense cap mena de distinció.
El preu inclou l’esmorzar.

Horaris:
Les inscripcions estaran obertes del 23 d’octubre al 10 de novembre.
El dia 10 de novembre a partir de les 21,30 hores i el dia 12 abans de la sortida es lliuraran a cada equip els distintius d’identificació, la documentació i el mapa de la zona, assenyalant l’itinerari amb totes les referències per a poder-los seguir, així com la situació dels controls de repòs. 

Podeu consultar tota l’ informació a la pàgina web del CEL