Preus

Federat
Adult: 20 €
Infantil: 0 €

No federat
Adult: 21 €
Infantil: 0 €

Inscripcions/Resultats

47a Travessa Viladrau-La Garriga

Imagen

La 47a Travessa Viladrau-La Garriga té un recorregut aproximat de 31 km programat per a fer en un temps màxim de 7 hores. Els participants agafen l’autocar que surt de l’aparcament de la Sínia de La Garriga i els porta fins la Barita de Viladrau on començaran la travessa.

El primer autocar sortirà a 5.30 h. i l’últim a 6.30 h. aprox. A l’accés a l’autocar es recollirà el full amb les dades personals i es facilitarà el full de control.

El recorregut passa per l’Erola, on una mica abans s’ha fet el primer avituallament. Seguim cap a Sant Segimon, Coll Formic per guanyar el Pla de la Calma on, al seu inici, tindrem l’esmorzar. Al final del Pla de la Calma tenim el tercer avituallment. Continuem camí fins a Sant Cristòfol on trobem el quart avituallament per a iniciar el descens cap a La Garriga on finalitza la travessa i s’obté l’obsequi recordatori.


Les inscripcions romandran obertes de l’1 de gener fins el 4 de febrer, ambdós inclosos.

Preus:

Federats: 20

No Federat: 21

Socis/es C E Garriguenc: 18

*el preu dels No Federats inclou l’euro (1€) del gestor administratiu de les inscripcions de no federats


 

Recordeu portar el correu de confirmació de la inscripció que farà de JUSTIFICANT de la inscripció a l’hora d’agafar l’autocar i recollir el full de control.