Tornar al llistat d'inscripcions obertes

47a Travessa Viladrau-La Garriga (nova data 11 de març)

Imagen

 

La 47a Travessa Viladrau-La Garriga té un recorregut aproximat de 31 km programat per a fer en un temps màxim de 7 hores. Els participants agafen l’autocar que surt de l’aparcament de la Sínia de La Garriga i els porta fins la Barita de Viladrau on començaran la travessa.

El primer autocar sortirà a 5.30 h. i l’últim a 6.30 h. aprox. A l’accés a l’autocar es recollirà el full amb les dades personals i es facilitarà el full de control.

El recorregut passa per l’Erola, on una mica abans s’ha fet el primer avituallament. Seguim cap a Sant Segimon, Coll Formic per guanyar el Pla de la Calma on, al seu inici, tindrem l’esmorzar. Al final del Pla de la Calma tenim el tercer avituallment. Continuem camí fins a Sant Cristòfol on trobem el quart avituallament per a iniciar el descens cap a La Garriga on finalitza la travessa i s’obté l’obsequi recordatori.

Les inscripcions romandran obertes fins el 6 de març.

Preus:

Federats: 20

No Federat: 21

Socis/es C E Garriguenc: 18

*el preu dels No Federats inclou l’euro (1€) del gestor administratiu de les inscripcions de no federats

 

Recordeu portar el correu de confirmació de la inscripció que farà de JUSTIFICANT de la inscripció a l’hora d’agafar l’autocar i recollir el full de control.


 

Pel retorn d’inscripcions podeu passar pel Centre Excursionista, els dimarts de 20 a 22 h i els divendres de 21 a 23 h o bé podeu fer un  correu a femceg2016@gmail.com amb el vostre nom, cognoms, telèfon i número de compte. S’atendran les devolucions fins el divendres 16 de febrer.


COMUNICAT

En relació a la 47a edició de la Travessa Viladrau-La Garriga prevista pel dia 11 de febrer de 2018.

Tenint en compte les condicions tant del recorregut com meteorològiques i les recomanacions de les autoritats. Un cop valorades les condicions i recomanacions, la Junta ha pres la decisió de posposar la data al proper 11 de març, amb l’objectiu de garantir la seguretat tant dels participants com dels col·laboradors i organitzadors.

Per una Travessa que volem que tothom gaudeixi !!!

Junta CEG La Garriga, 6 de febrer de 2018

(document oficial adjunt)