Preus

Federat

Inscripcions

Documents tècnics

4a Caminada de Resistència Mollet-Montserrat

Imagen

El Club Muntanyenc Mollet organitza la 4a Caminada de Resistència Mollet-Montserrat, prova no competitiva, que ens farà gaudir de la natura fent esport juntament amb altres persones. 

Es tracta d’un recorregut que ens permetrà conèixer millor el nostre entorn natural. Respecteu-lo en tot moment i eviteu la seva degradació.

La "Caminada de Resistència Mollet Montserrat" és de llarga distància. Aquesta activitat esportiva de 52 km es recomana únicament a aquelles persones que tinguin una preparació física prèvia adient.

El camí estarà marcat amb senyals: De Mollet a Casa Nova de l’Obac amb cintes de colors groc i negre. De Casa Nova de l’Obac a Montserrat marques verdes i vermelles (Marxa Matagalls-Montserrat).

Els únics punts d’abandonament a càrrec de l’organització seran als controls de: Casa Nova de l’Obac i Monistrol de Montserrat. Des d’aquests dos punts i, en el moment que sigui possible, es facilitarà l’accés al transport de tornada. L’abandonament a qualsevol altre punt serà a càrrec del participant.

Per assegurar un bon funcionament dels serveis de suport cal que, en cas d’abandonament, ho comuniqueu en el control immediat més proper.

A la pàgina Web del Club trobareu les informacions actualitzades del reglament, del recorregut GPS, i de la descripció de l’itinerari.


Hi ha l’opció de tornada amb autocar (+9€), fixeu-vos-hi a l’hora de formalitzar la inscripció.