UTVA - Ultra Trail Valls d’Àneu

Imagen

96,7 km   7.160 mD+   ITRA 5

UTVA - Ultra Trail Valls d’Aneu és una Ultra Trail tècnic d’alta muntanya, pensada per als corredors més experimentats i millor preparats. Es tracta d’una veritable Ultra Trail al cor del Pirineu, que farà feliços sobretot als que han arribat fins al trail running venint de la muntanya.

Sortida dissabte 28 de juliol de 2018 00:00 h.

Més informació aquí

 

Certificat Mèdic: Model a la web (enviar a medic.ultravallsdaneu@gmail.com)

*Cursa Referent Model a la web (enviar a race.ultravallsdaneu@gmail.com)


*Article 10. Requisit complementari per a UTVA: cursa referent.  És necessari haver finalitzat, en els dos anys anteriors, almenys una cursa de més de 80 km i més de 5.000 metres de desnivell positiu, o haver finalitzat la CRVA 2017. En cas de participar en equips, aquesta condició l’han de complir tots els seus membres. La direcció de cursa podrà examinar la validesa d’altres referències. Per validar la inscripció, s’ha d’omplir conjuntament el formulari corresponent, descarregable de la pàgina web i enviar-lo a race.utravallsdaneu@gmail.com " 

El preu d’inscripció dels No Federats inclou el cost de l’assegurança temporal per als dos dies i el cost de gestió d’inscripció de la FEEC (1€/inscripció No Federat FEEC o altres federacions).


(hi ha la possibilitat de contractar una assegurança de cancel·lació)