Preus

Federat
Adult: 50 €
Infantil: 0 €

No federat
Adult: 62 €
Infantil: 0 €

Inscripcions

NRVA - Night Race Valls d’Àneu

Imagen

43,9 km   4.310 mD+   ITRA 3

Una nova aposta dins de les activitats del memorial, aquesta Marató Nocturna de les Valls d’Àneu, una cursa que farà el mateix recorregut que la UTVA, però que finalitzarà al Port de la Bonaigua. Amb sortida a les 00:00 del dissabte 28 de juliol de 2018, es preveu una cursa molt tècnica i d’unes característiques que ens fa limitar-la a corredors amb un mínim currículum esportiu.

Sortida dissabte 28 de juliol de 2018 00:00 h.

Més informació aquí

 

*Cursa Referent Model a la web (enviar a race.ultravallsdaneu@gmail.com)

*Degut a les característiques de la nostra cursa, a partir d’aquest any, només es podran inscriure aquells corredors que tinguin un mínim currículum esportiu. El currículum necessari per poder inscriure’s a la UTVA serà:

1 Haver finalitzat una cursa l’any anterior de les mateixes característiques ITRA o superior que la UTVA, o sigui totes aquelles curses amb més de 5 punts de resistència ITRA i més de 10 punts ITRA de muntanya.

2 Els finishers de la CRVA 2017 també podran inscriure’s


El preu d’inscripció dels No Federats inclou el cost de l’assegurança temporal per als dos dies i el cost de gestió d’inscripció de la FEEC (1€/inscripció No Federat FEEC o altres federacions).