III Marxa Popular Sant Bernat

Imagen


Per la tercera Marxa Popular Sant Bernat –que porta aquest nom per honorar el patró dels muntanyencs i esquiadors aprofitant que la imatge del sant es troba dins el santuari de la Mare de Déu de Núria- el recorregut consta de 889 metres de desnivell i sortint de Núria passa pel coll Noufonts (2.651), pic de Noufonts (2.861) des d’on es fa el mateix descens fins a Núria que la resta de recorreguts.

La sant Bernat està pensada per a que tots els aficionats a l’esquí de muntanya puguin gaudir d’un itinerari segur, fàcil, amb talls horaris més que suficients i aeri, la qual cosa permetrà als participants gaudir d’unes magnífiques vistes de la Pocatraça que es desenvoluparà aprop de l’itinerari escollit.

També es pot aprofitar el cap de setmana per fer esquí de muntanya el dissabte, visitar el santuari de Núria (posant el cap dins l’olla o no) i encendre una espelma a sant Bernat perquè ens empari dels riscos que, a voltes, traginen les neus.

Les inscripcions s’hauran de fer des de la pàgina web de la FEEC i el preu serà de 28 euros amb els bitllets del cremallera inclosos.

L’hotel de la Vall de Núria (10% de descompte una nit, 20% dues nits) i també l’alberg del Pic de l’Àliga (29 euros dormir, sopar i esmorzar) fan una oferta especial pels corredors i acompanyants. 

Enguany amb el preu de la inscripció es servirà un dinar que constarà d’un entrepà d’hamburguesa Natrus (la millor hamburguesa del món), amb beguda i postres.

Els horaris, itineraris, material necessari, descomptes del cremallera per als acompanyants, reglament de la cursa i altres informacions es poden consultar a la pàgina web del CEO.

Esperem que enguany els temps ens acompanyi i que tots plegats (corredors i públic) podem gaudir d’una bona prova d’esquí de muntanya amb els ingredients alpins tradicionals de la Pocatraça.