Preus

Federat

Resultats

Documents tècnics

Jornada tècnica de Nutrició i Preparació física

ImagenC A N C E L·L A D AAvui en dia tots sabem prou bé els avantatges que dóna una bona preparació física per a qualsevol esportista. Una condició física de base (resistència, força, flexibilitat i velocitat) i una preparació física treballada, específica per a cada especialitat, són necessàries per obtenir una major seguretat i al mateix temps potenciar la consecució d’objectius més difícils. Alhora, una dieta saludable i una bona alimentació abans, durant i després de l’entrenament és fonamental per assolir els objectius. Aquesta jornada va dirigida a practicants de tot tipus d’activitat física.

L’objectiu principal de la jornada és donar unes pautes d’entrenament, explicar els sistemes més utilitzats i la seva aplicació així com explicar els beneficis d’una bona alimentació i donar els coneixements per poder aconseguir-la. No es pretén convertir als cursetistes en preparadors físics o dietistes, però sí dotar-los dels coneixements per entendre els programes que els professionals els hi puguin fer.

 

Programa: Dissabte 24 de 9 a 15 h. Jornada teòrico-pràctica:

Nutrició:

-Distribució i característiques de l’alimentació.
-Estratègies nutricionals per una sortida o cursa a la muntanya.
-Hidratació i suplementació adient per la muntanya.
-Mitjans de recuperació (taller pràctic on s’ensenyarà a fer barretes energètiques amb aliments i batuts recuperadors amb diferents aliments).

Preparació Física:

-Pautes generals de l’entrenament.
-Sistemes i programació de l’entrenament.
-Mitjans de recuperació.

Director del curs: Robert Bausells


Els federats de les Entitats de la 4a Vegueria gaudiran d’un descompte de 5 €.

Més informació aquí