Tornar al llistat d'inscripcions obertes

Preus

Federat

Resultats

XI Cursa LA FAIADA

Imagen

 

Benvolguts, degut al baix nombre d’inscrits a la Faiada per aquesta edició i essent ja en la data límit per a la producció d’obsequis i activació de tota la logística, lamentem informar-vos que no es podrà celebrar la cursa prevista. Perdoneu les molèsties.


Centre Excursionista de l’Alta Ribagorça i Ajuntament del Pont de SuertLa Mitja Marató de Muntanya La Faiada i Quart de Marató és una cursa que transcorre pel terme municipal del Pont de Suert. Està organitzada pel Centre Excursionista Alta Ribagorça (CEAR) i promoguda per l’Ajuntament del Pont de Suert.

La major part del recorregut transcorre per sender i pista forestal, dins l’espai d’interès natural de la Faiada de Malpàs, en uns paratges de gran bellesa, fet que constitueix un gran atractiu pels participants.

Es celebra des del 2008 en què va tenir lloc la primera edició. El nombre de participants ha anat en augment i en alguna de les seves edicions ha estat puntuable per la Copa Catalana de curses de muntanya.

Hi participen corredors de la comarca i d’altres procedències d’arreu de Catalunya, principalment, i també de la resta de l’estat espanyol. En la II edició vàrem comptar amb la presència d’Agustí Roc, 3 vegades campió del món de curses de muntanya, que es va proclamar guanyador.

Amb l’ organització d’aquesta prova es pretén fomentar la pràctica esportiva entre els participants i els habitants del municipi amb la intenció de fer augmentar l’interès col·lectiu envers l’atletisme.

Un altre dels objectius és donar a conèixer el medi natural que envolta el nostre territori, ideal per a la pràctica de tot tipus d’esports de muntanya, i incrementar l’oferta de turisme esportiu municipal potenciant aquest sector.

Recorregut Mitja Marató 22,1km , 1515m+ (entra dins el circuit TRS)

Recorregut Quart de Marató 12 km, 600+ desnivell

Caminada, recorregut del Quart de Marató

 

PREUS INSCRIPCIÓ:

 CURSA    FEDERATS   NO FEDERATS
 Mitja Marató (22km)  22 29
 Quart de Marató (12km)  17 24
 Caminada 14 21
Els socis del Centre Excursionista Alta Ribagorça gaudeixen d’un descompte d’entre 3 i 5 euros.Més informació a AQUÍ