Preus

Federat

Inscripcions

IX Caminada Sants - Montserrat

Imagen

La UEC de Sants organitza el 12 i 13 de maig de 2018 la IX Caminada Sants – Montserrat, i té per objectiu fer el recorregut que separa la plaça de Sants de Barcelona, amb la plaça del Monestir de Montserrat, per camins de muntanya.

És oberta a tothom, especialment a tota la gent del barri de Sants i afiliat a la Federació d’Entitats Excursionista de Catalunya, i d’altres Federacions adherides a la UIAA o amb conveni de reciprocitat amb la FEEC. Puntuable per al 20è Circuit Català de Caminades de Resistència de la FEEC, amb 22 punts.

És condició imprescindible, tal com marca el Reglament, estar en possessió de la llicència de la FEEC de l’any en curs. Per a aquelles persones que no tinguin aquesta llicència i vulguin participar, l’Organització disposarà d’assegurança vàlida per a un dia, (inclosa en el preu de la inscripció).


El recorregut es de 64,8 Km. amb 2.446 m. de pujada i 1.722 m. de baixada aprox.
El guiatge es farà a través de diversos tipus de senyals (es comunicarà a la sortida).
La sortida es donarà a les 17 h. del dissabte 12 de maig i l’arribada serà a la Plaça del Monestir de Montserrat. El control es tancarà a les 13 h. del diumenge 13 de maig.
Hi haurà 8 avituallaments.

Animeu-vos a participar, estarem encantats d’acollir-vos entre nosaltres.

Inscripcions:
Del 29 de març (a les 12 h.) al 10 de maig.

Preus:
19 € pels socis de l’Entitat organitzadora.
23 € pels participants, no socis, amb llicència amb curs de la FEEC o altres entitats adherides a la UIAA o a la ISF amb conveni amb la FEEC.
28 € pels socis no federats de l’Entitat organitzadora.
32 € pels participants no socis i no federats (inclou l’assegurança temporal per l’activitat).


Transport:

Per tal de facilitar la tornada a Barcelona, l’organització te previst posar autocars des de Montserrat, previ pagament de 10 € junt amb la inscripció. L’horari aproximat de sortida serà a les 7,30 h. i a les 12 h.

 

Més informació aquí