Preus

Federat

Inscripcions

Documents tècnics

XII Pujada al Montsià Memorial Francesc Bort (Madró)

Imagen

Les Curses per Muntanya pretenen, dins dels marcs d’una cursa, mostrar els llocs més emblemàtics del nostre territori, així es passa per llocs tan emblemàtics com La Foradada, Mas de Comú, La Torreta, Molacima i un llarg etcètera d’espais, crestes i trams molt especials i estimats pel nostre municipi. La distància esta al voltant dels 24 km i uns 1300 D+, per lo que es una cursa d’entrada ràpida, però que combina alguns trams tècnics. Hi haurà uns 6 avituallaments dispersos per recorregut, per lo que el suport en cursa esta garantit.

El recorregut proposat és linial, per lo que des de la organització posarem servei de busos per a tots els corredors/es que ho desitgen.

Aquest recorregut començarà al municipi d’Amposta (Mas de Miralles) i travessarà la totalitat de la Serra de Monstià fins a Alcanar, on esperarem als/les participants a un Centre Cívic vestit especialment per a l’ocasió.


La Pujada al Montsià sempre conté una mar de senscions, però sobretot desprèn l’estima i el tracte del poble cap als seus participants.


Tota la informació horària i altra que pugui ser necessària esta disponible aquí , i per aquells dubtes i/o consultes que no estiguin recollits a l’espai web, estarem encantats de respondre’ls al info@pujadamontsia.cat


Taula de categories i preus:

Categoria / preu    FEDERAT     NO Federat 
Cadet 14 20
Júnior 14 20

Express, oberta a tothom 

14 20
Sub23 18 24
Absoluta 18 24

Els preus dels No federats inclouen l’assegurança temporal (6€) i el cost administratiu del gestor d’inscripcions (1€)