Tornar al llistat d'inscripcions obertes

Preus

Federat

Inscripcions

Proves d’accés a Monitors i Instructors 2019

Imagen

L’Àrea de Formació i l’Escola Catalana d’Alta muntanya (ECAM) de la FEEC convoquen pel cap de setmana del 19 i 20 de Gener 2019 proves d’accés a:

- Monitors d’Excursionisme

- Instructors d’Excursionisme

- Instructors d’Alpinisme i Esquí de Muntanya


Les TAXES d’inscripció a les proves són:

Podeu fer el pagament en el següent número de compte:

ES62 2100 3273 3922 0010 3233 

Les proves d’accés són el primer pas de la formació federativa, que té com a objectiu formar a les persones que de forma voluntària donen suport i organitzen les activitats de les entitats i clubs excursionistes i de la pròpia Federació

Les proves per a Monitors d’excursionisme van dirigides a persones sòcies d’entitats i clubs excursionistes amb carnet federatiu, que ja tenen un bagatge de muntanya i concretament de l’excursionisme. Per altra banda, en el cas dels Instructors d’especialitat, els aspirants sempre hauran de ser Monitors d’Excursionisme i/o Instructors d’altres especialitats.

L’objectiu d’aquestes proves és comprovar que els aspirants tenen assolits coneixements tècnics vers l’especialitat a la qual es presenten per poder realitzar el curs posteriorment. El detall de les proves a realitzar per accedir a cada especialitat es poden trobar en el document adjunt.

Els resultats obtinguts en aquestes proves tindran validesa durant les dues temporades posteriors a la data de realització d’aquestes (24-25 mesos posteriors) sempre i quant des de la FEEC s’hagin convocat dos cursos de l’especialitat, si no és el cas, aquest període s’allargaria. Així doncs, els i les aspirants que les superin tindran dos anys i/o dues convocatòries de cursos per inscriure’s.

El termini finalitza el dia 4 de Gener i no s’admetrà cap sol·licitud incompleta o fora de termini.

Les proves tan sols es realitzaran si hi ha un mínim de 10 inscrits en el cas dels Monitors i un mínim de 6 inscrits en els casos dels Instructors de cada especialitat.

I és requisit indispensable disposar de la llicència federativa de l’any en curs i adient a l’especialitat i tenir l’ensenyament secundari obligatori (ESO) o equivalent.