Preus

Federat

Inscripcions

6ª MARXA DEL SETGE DE CARDONA

Imagen

La Marxa del Setge és una prova no competitiva de resistència de 52 Km de longitud i un desnivell acumulat de 4574m que forma part del Circuit Català de Caminades de Resistència 2019 (CCCR2019) sent una de les proves puntuables per aquest circuit.

També hi haurà la possibilitat de fer un recorregut més curt, de 31Km i 3020m de desnivell acumulat, que en cap cas puntuarà pel CCR2019.

La Marxa del Setge es realitzarà el 17 de MARÇ 2019

Horaris:

- Recollida de dorsals de control, el mateix dia de la marxa a les 06h a 07h i el dia 16 de Març de 17h a 19h al Bar Restaurant El Menut de la Bauma (c/Plaça de la Fira, nº19 - Cardona)

       * En el moment de la recollida del dorsal, s’haurà d’acreditar si cal, estar en possessió de la llicència de la FEEC/UIAA.

       * Per poder participar, és obligatori portar el dorsal que haurà facilitat l’organització de manera ben visible, amb el risc per qui no ho faci, de quedar fora de la classificació. El dorsal és personal i intransferible.

- Sortida de la Marxa a les 07h del baluard de Sant Vicenç del castell de Cardona.

- Els participants han d’invertir, com a màxim, un temps de 14 hores a fer tot el recorregut senyalitzat (hora màxima d’arribada a les 21h)


L’edat mínima per participar a la Marxa és de 14 anys a dia de la prova.

Els menors de 16 anys a data de la prova estaran obligats a anar acompanyats d’un adult durant el recorregut i el dret d’admissió recaurà a criteri de l’organització.

Els participants menors d’edat han d’emplenar i presentar una autorització signada pels pares/mares o tutors.

Preus:

- Soci/a del Centre Excursionista de Cardona federat/da --> 15€

- Soci/a del Centre Excursionista de Cardona No Federat/da --> 22€

- No soci/a del Centre Excursionista de Cardona Federat --> 25€

- No soci/a del Centre Excursionista de Cardona No Federat --> 32€