Preus

Federat

Inscripcions

XIX POCATRAÇA 2019

Imagen

El CEO organitzarà el diumenge 3 de març de 2019,

a la Vall de Núria

la XIX edició de la Pocatraça Memorial Esteve Soler.


En aquesta cursa es dirimirà el Campionat de Catalunya Individual d’Esquí de Muntanya.

La prova constarà de quatre itineraris: A,B,C i D, especialment escollits per a les seves característiques alpines i que els participants hauran de fer en funció de la categoria a la qual pertanyin.

Aquests itineraris seran els que a continuació s’especifiquen sempre i quan el mal temps o les condicions de la neu no ens els facin variar:

* El recorregut A (sèniors masculins), consta de 1.705 metres de desnivell positiu i des de Núria (1.972) s’enfila fins la collada de l’Embut (2.705), des d’on es baixa tota la cometa de Fontalba (2.100). Des d’aquí es puja al cim de l’Ortigar (2.737), des d’on es baixa a la coma de l’Embut (2.315). A continuació es remunta fins la serra de l’Embut (2.650), des d’on es descendeix per la coma de l’Ortigar fins arribar a Núria.

* El recorregut B (sèniors femenins i júniors masculins) consta de 1.370 metres de desnivell positiu i des de Núria (1.972) s’enfila fins la collada de l’Embut (2.705), des d’on es baixa tota la cometa de Fontalba (2.100). Des d’aquí es puja al cim de l’Ortigar (2.737), des d’on es descendeix per la coma de l’Ortigar fins Núria.

* El recorregut C (júniors femenins, cadets femenins i cadets masculins) consta de 1.080 metres de desnivell positiu i des de Núria (1.972) s’enfila fins el coll de l’Embut i des d’aquí es puja al cim de l’Ortigar (2.737), des d’on es baixa a la coma de l’Embut (2.315). A continuació es remunta fins la serra de l’Embut (2.650), des d’on es descendeix per la coma de l’Ortigar fins Núria.

* El recorregut D (infantils) consta de 485 metres de desnivell positiu i des de Núria s’enfila fins el roc dels Eugassers (2.307), des d’on es
baixa fins la coma de l’Embut (2.250) i des d’aquí es remunta fins la coma de l’Ortigar (2.400) des d’on es descendeix fins Núria.


- També es pot aprofitar el cap de setmana per fer esquí de muntanya el dissabte, visitar el santuari de Núria (posant el cap dins l’olla o no) i encendre una espelma a sant Bernat perquè ens empari dels riscos que, a voltes, traginen les neus.

- L’hotel de la Vall de Núria (10% de descompte una nit, 20% dues nits) i també l’Alberg del Pic de l’Àliga fan una oferta especial pels corredors i
acompanyants. 

- Enguany amb el preu de la inscripció es servirà un dinar que constarà d’un entrepà d’hamburguesa Natrus (la millor hamburguesa del món), amb beguda i postres.

Inscripcions obertes fins a les 12 hores del divendres 1 de març de 2019.

- El preu serà de 28 euros amb els bitllets del cremallera inclosos.

- Els horaris, itineraris, material necessari, descomptes del cremallera per als acompanyants, reglament de la cursa i altres informacions es poden
consultar a la pàgina web del CEO http://www.ceolot.cat/

- Per més informació sobre la competició podeu visitar la següent pàgina web: http://pocatraca.cat/pocatraca

 


Esperem que enguany els temps ens acompanyi i que tots plegats (corredors i públic)

podem gaudir d’una bona prova d’esquí de muntanya

 amb els ingredients alpins tradicionals de la Pocatraça.