Preus

Federat

Inscripcions

CURSA DE TARADELL 2019

Imagen

LA CURSA DE TARDELL D’ENGUANY QUEDA SUSPESA

PER NO ARRIBAR AL MÍNIM DE PARTICIPANTS

(ALS INSCRITS, SE’LS FARÀ LA DEVOLUCIÓ

DE LA INSCRIPCIÓ EN EL PERIODE DE UNA SETMANA)En aquesta 9ª edició de la Cursa Taradell

hem preparat 2 recorreguts 22Km i 11Km.

 

En el 11Km:

En el 11K s’ha mantingut l’essència del recorregut de les 2 darreres edicions, però degut a obertura de pistes forestals, s’ha agafat variants de corriols per tal de fer una cursa de muntanya mes divertida i a la vegada mes tècnica.

Dels 11,3 kilòmetres, un 4% es asfalt, un 26% pista i el 70% son corriols, el desnivell acumulat positiu es de 470mts, augmentant una mica el desnivell respecte a les 2 darreres edicions.

El recorregut comença al local del Centre Excursionista de Taradell, i passarem per punts com ara : Castell de Taradell, Puig Grifó, Creu de Pedra, Can Moreu, el bosc del Maso, Goitallops i de nou cap al CET.

El recorregut constarà de 2 avituallaments + el de l’arribada.

Durant la cursa hi trobareu persones de seguretat repartides al llarg del recorregut per tal controlar el transit de bicis, motos... a la vegada que informar i vetllar per la seguretat de tots els participants.També hi ha 2 controls de dorsals situats en els punts clau, per tal de garantir que tothom faci el recorregut sencer

Tot i ser la cursa “petita” es una prova que té de tot, pujades força dures, trams plans per poder anar ràpid o bé recuperar, baixades on la tècnica pot marcar diferències... amb tota seguretat deixarà satisfet a les persones experimentades, i ben segur a les persones que s’inicien en el mon de les curses de muntanya.


En el 22Km:

En el 22Km s’ha mantingut l’essència del recorregut de les 2 darreres edicions, però degut a obertura de pistes forestals, s’ha agafat variants de corriols per tal de fer una cursa de muntanya mes divertida i a la vegada mes tècnica.

Dels 22,4 kilòmetres, un 3% es asfalt, un 17% pista i el 80% son corriols, el desnivell acumulat positiu es de 950mts, augmentant una mica el desnivell respecte a les 2 darreres edicions.

El recorregut comença al local del Centre Excursionista de Taradell, i passarem per punts com ara : Castell de Taradell, Puig Grifó, travessarem la carretera per el Coll de Mansa, L’Enclusa, La Trona, La Creu de Puiglagulla, urbanització de la Guineu, la casa de Sallent, El Vilar, la Fosa d’en Tocasons, Can Moreu, el bosc del Maso, Goitallops i de nou cap al CET.

El recorregut constarà de 4 avituallaments + el de l’arribada, la distancia mes gran entre avituallaments està entre el 2 i el 3 on hi ha una separació de 5 km

Durant la cursa hi trobareu persones de seguretat repartides al llarg del recorregut per tal controlar el transit de bicis, motos... a la vegada que informar i vetllar per la seguretat de tots els participants.

També hi ha 5 controls de dorsals situats en els punts clau, per tal de garantir que tothom faci el recorregut sencer

S’ha preparat un recorregut exigent, divertit i paisatgísticament agradable, pensat únicament per passar-ho bé i per la majoria descobrir corriols a les portes de les Guilleries on provablement no havien transitat mai.

Preus Inscripcions:

Data Inici:  Data Final:    Tipus d’Inscrit:  Preu:
12/03/2019    07/05/2019 Cursa 11km - Sòci/a CET        10€
12/03/2019 07/05/2019 Cursa 11km - NO Sòci/a CET  15€
12/03/2019 07/05/2019 Cursa 22km - Sòci/a CET  15€
12/03/2019 07/05/2019 Cursa 22km - NO Sòci/a CET  20€

 

*El preu de la inscripció dels no federats s’hi afegirà el preu de la llicència temporal de 1 dia (10€) 

*Els socis/es del CET tenen un descompte de 5€ en el preu de inscripció.


Per a més informació, podeu visitar la web de l’entitat: http://www.cetaradell.cat/