Tornar al llistat d'inscripcions obertes

Preus

Federat

Inscripcions

Documents tècnics

XL Lletissonada 2019

Imagen


(#lletissonada2019)


Lloc de sortida: Parc de l’Estació de St. Esteve d’en Bas.

Hora de sortida: De 7 a 8 del matí.

Hora de tancament d’arribada: a les 17h.

Durant el recorregut hi haurà 4 avituallaments; en el segon a Sta. Magdalenta hi haurà l’esmorzar.

L’itinerari d’aquest any 2019 serà: 

St. Esteve d’en Bas, Serrat de la Guàrdia, Bufador de les Encantades, Coll del Forn, Santuari de les Olletes, Sta. Magdalena del Mont, Pas dels Irisais, Puigsacalm, Collet de Clivillers, els Tossells, Casa del Serrat, Cal Santpare, Salt del Roure, Casa dels Goig, Casa dels Ferrers, St. Esteve d’en Bas.

Recorregut aproximat de 22km amb un desnivell de 1250m.

Tots els excursionistes que hagin acabat la Lletissonada tindran un obsequi.

Inscripcions amb descompte >>> per a internet a la web del GECA www.geca.cat

Una part del cost de la vostra inscripció anirà en forma de donatiu a l’entitat Integra, Associació per a la Inclusió de Col.lectius de Risc, per realitzar el projecte de Reforma del Pati de l’Escola Joan XXIII; pels alumnes amb diversitat funcional de la comarca de la Garrotxa.

Aquest any i complementant la XL Lletissonada, el dissabte 4 de maig a Can Trona Centre de Cultura i Natura de la Vall d’en Bas, el GECA, de la mà de l’ajuntament, farem el 1r Bas Mountain Festival (BMF). Una jornada de muntanya amb col.loquis, audiovisuals i conferèncias amb ponents tan destacables com Miquel Àngel Fumenal, Francesc Roma, Agnès Riera, Joan Cardona, Francesc Vinyeta, Clàudia Sabata, Lluís Julià, Araceli Segarra, etc.

Estigueu atents a www.geca.cat i a les xarxes socials que en breu obrirem paquets d’entrades amb descomptes per qui tingui la inscripció de la Lletissonada feta.