CAMPIONAT DE CATALUNYA D’ESCALADA EN BLOC

Imagen

 

El campionat de Catalunya d’escalada en bloc 2019, organitzat per l’Escola de Muntanya del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC), es disputa a Sant Cugat, el 5 de Maig. El campionat es converteix així en un dels esdeveniments de l’any inclosos en la celebració del 75è aniversari del club vallesà.


NOMÉS PER A FEDERATS

Ubicació de l’esdeveniment: Plaça Octavià a Sant Cugat del Vallès

Matí: per les categories Sub-12, Sub-14, Sub-16.

Tarda: Sub-18, Absoluta i Veterans


- Enguany l’organització recau en el Club Muntanyenc Sant Cugat conjuntament amb Klauer Climbing Service, empresa que aportarà preses i volums de gran qualitat de les marques que subministren a les competicions IFSC de la copa del món.

- El grup d’equipadors aportarà tota la seva experiència i saber fer i estarà encapçalat per Fèlix Obradó, Sergio Verdasco i Aljosa Grom (equipador IFSC).

La benvinguda dels escaladors serà entre les 7.00h i les 8.00h del matí per les categories juvenils i entre les 14.00h i les 14.30h per lescategories sub18, veterans i absoluta. 

- El reglament de competicions d’escalada actual s’ha acabat d’adaptar a les categories internacionals, i en aquesta reestructuració tindrem al matí les categories sub12, sub-14 i sub16, a partir de les 8:00h. Una vegada realitzada l’entrega de premis d’aquestes categories, al voltant de 15.00h, començaran les rondes classificatòries i posteriors finals de les categories sub18, veterans i absoluta que finalitzaran al voltant de les 22.00h. 

 

- Les inscripcions estaran actives al web de la FEEC fins el divendres 3 de maig, al vespre.

- Tanmateix comptarem amb premis que aporten els nostres patrocinadors i col·laboradors: Edelrid, Red Chili, Vaude, Camp Base, Top climb, Stroong, Wogü i Climbskin.

- Hi haurà servei de begudes pel públic en general i l’oferta de restauració que es pot gaudri a la mateixa Pl. Octavià.

El Club Muntanyenc Sant Cugat forma part dels centres d’escalada adherits a la fundació Climbers Against Cancer (CAC) i ha contribuït amb CAC per tal d’oferir una sèrie de regals pels participants. 

 

Com és habitual, els organitzadors de l’Escola de Muntanya del CMSC vetllaran pels petits detalls de la competició, tenint cura dels propis escaladors i facilitant la màxima comoditat d’aquests durant tota la jornada, amb sala de descans i d’escalfament, un pack de benvinguda amb entrepà, fruita, aigua i barretes energètiques, i la possibilitat de servei de fisioteràpia a la mateixa competició.

 

Si voleu visitar la web de l’esdeveniment: https://escolademuntanya.wordpress.com/