PROVES DE SELECCIÓ: Centre de Tecnificiació d’Esquí de Muntanya de Catalunya (CTEMC)

Imagen

Els propers dies 27 i 28 d’abril de 2019 es celebraran les proves de selecció per entrar a formar part del Centre de Tecnificació d’Esquí de Muntanya de Catalunya de la FEEC (CTEMC), un dels referents a nivell internacional en la formació de joves esquiadors de muntanya de competició.


El període de preinscripció restarà obert fins al proper 24 d’abril de 2019, data màxima per rebre la documentació.

 

Per accedir a les proves de selecció els nous candidats i candidates hauran de complir i justificar els següents requisits:

- Està en possessió  del carnet federatiu FEEC modalitat D de l’any 2019.

- Tenir a 31 de desembre de 2019 de 13 a 21.

- Historial esportiu, que garanteixi un nivell d’esquí alpí, mig/alt.

- Fotografia actual en format carnet (paper i digitalitzada).

- Certificat mèdic d’aptitud física per a l’esquí de muntanya. En cas de no presentar el document, declaració explícita de possessió d’aquest certificat.

- Per als menors de 18 anys cal autorització materna, paterna o d’un tutor legal, especificant que l’esportista posseeix un certificat mèdic d’aptitud física per a l’esquí de muntanya.

 

Tots els esportistes de “nou ingrés” que accedeixin a les proves hauran de fer un ingrés de 20 euros mitjançant el gestor d’inscripció de la FEEC, i enviar la documentació requerida a l’Àrea Tècnica de la FEEC per correu electrònic a adjuntdirtecnica@feec.cat abans del 24 d’abril de 2019.

Per altra banda, els esportistes membres del CTEMC durant la temporada 2018-2019 que vulguin continuar formant part del Centre hauran de lliurar el full d’inscripció actualitzat juntament amb l’autorització en cas de ser menors d’edat.

Podeu consultar en què consistiran les proves d’accés i els horaris en el document adjunt en aquesta Inscripció.