Preus

Federat
Soci UME : 5 €
No soci UME : 15 €

Inscripcions

UN TOM PER L’ERAMPRUNYÀ - 2019

Imagen


El Rodacamins és un projecte pensat perquè les diferents entitats excursionistes del país preparin rutes ciclistes dins el seu territori, per oferir-les als seus socis, amics i afeccionats en general a la bicicleta de muntanya.

PREUS:

Tipus de inscrits:     PREUS:
MEMEBRES DE LA UME I FEDERAT FEEC  5€
MEMEBRES DE LA UME I NO FEDERATS FEEC     10€  
NO SÒCI/A UME I FEDERAT FEEC 15€
NO SÒCI/A UME I NO FEDERAT FEEC 20€

 

- Amb aquest preu, s’inclou la participació, un diploma acreditatiu d’haber-la acabat, un regal record d’aquesta jornada i l’esmorzar/dinar esmentat.

 

- Per a participar, tothom haurà de tenir una llicència que el protegeixi de RC mínim, com la targeta bici de la fcc, la llicència de la feec c i d’altres.

 

 

En aquesta iniciativa, la UME de Gavà, amb una secció de bicicleta en funcionament des de fa 7 anys, s’ha sumat al projecte, i us presentem la nostra ruta:


- Us proposem participar en alguna de les dues rutes:

* Llarga: de 31 qms i uns 750 mts+.

* Curta: de 16 qms i uns 400 mts+.


Les dues són 100% ciclables, lògicament la llarga més pensada per ciclistes molt més preparats físicament i la segona per afeccionats menys entrenats.


RECORREGUT: 

- Pedalejarem pels territoris de Gavà i Sant Climent de Llobregat, amb el compromís de no posar les nostres rodes damunt de cap centímetre d’asfalt de carreteres, per tant, us assegurem un traçat 100% de camins i corriols que us agradarà moltíssim.

- Pedalejarem per una part del territori del Baix Llobregat quasi inèdit per a moltes persones, fins i tot de la mateixa comarca. El Baix Llobregat ens sona a tots a polígons industrials immensos, ciutats gegants per a tot arreu, sorolls de cotxes, d’avions... La nostra proposta no coneix res de tot això. Passarem per camins i corriols, travasserem boscos tancats, ombrivols, zones obagues, fosques, tancades, que ens transportaran a llocs inimaginables. Camps fruiters de la nostra zona, les nostres "vinyes", com els cirerers de Sant Climent, o els ametllers escampats per tot arreu. Camins de terra vermella, corriols empedrats i alguns tobogans que faran les delícies dels afeccionats ciclistes.

- Dins la nostra ruta tindrem un avituallament convenientment situat per reposar forces, amb líquids i fruites diverses, on no faltaran les cireres i un esmorzar/dinar, al final del recorregut característic de l’equip BTT, com sóm els ous ferrats amb pernil, salsitxes, llesques de pa amb tomàquet, begudes diverses, cafès...

- També oferirem als nostres visitants i participans un regal, record de la seva participació.

 

SENYALITZACIÓ:

- No penjarem cintes de manera generalitzada. La senyalització es basarà amb senyals on veiem perill i la utilització de farina al terra, per tant, és imprescindible baixar-se el trac de la ruta i seguir-lo per GPS, tracs que penjarem oportunament.


PER VEURE EL TRACK DE LA RUTA CURTA, cliqueu AQUÍ

 

PER VEURE EL TRACK DE LA RUTA LLARGA, cliqueu AQUÍ


EQUIPAMENT:

Els participants portaran l’equipament corresponent i que serà obligatori per a tothom, com el casc, kid de reparació de punxades o averies de la bici, roba i calçat adhient, beguda i alguna cosa per menjar en cas de necesitat.

Es demana fermament no embrutar els camins, porteu sempre amb vosaltres les vostres deixalles ja que als punts d’avituallament les podreu buidar i sobretot, no entreu a les propietats privades.


No es tracta d’una cursa, hem preparat una sortida d’amics i amigues en bici, 
sense ànims competitius.


L’equip BTT de la UME us dona les gràcies per la vostra atenció

i us animem a participar i gaudir amb nosaltres d’una jornada ciclista màgica.


http://www.umegava.org/


Per a més informació podeu trucar els dimecres i divendres, de 19,00 a 21,00 a secretaria de la nostra entitat, telf 936620124 o escriure a umesecretaria@gmail.com.