Preus

Federat

Resultats

FARAN EL CIM - Gra de Fajol Petit

Imagen Imagen Imagen
ATENCIÓ! QUEDA ANUL·LAT L’ESDEVENIMENT DEL 16 DE JUNY "FARAN EL CIM"

Benvolguts,

Des de l’organització de l’activitat en favor dels presos i exiliats polítics “FARAN EL CIM”, us comuniquem que per causes alienes a la nostra voluntat ens veiem obligats a posposar la Cadena Humana prevista pel 16 de juny d’enguany.

La raó és que els agents rurals i la direcció del Parc, degut a la presència a la zona de la Perdiu Blanca, una espècie en greu perill d’extinció, la qual sembla que ha niuat a punts per on havia de passar la cadena, se’ns demana si podem canviar de data aquesta activitat per tal de no afectar la reproducció d’aquesta espècie.

Per tal de no afectar la fauna ni l’espai natural, posposem doncs aquesta activitat per més endavant. Evidentment us farem saber la nova data, doncs el nostre compromís amb tots els presos i exiliats es manté ferm.

Us demanem disculpes per aquest contratemps, a la vegada que us agraïm la col·laboració, tot esperant que ens retrobarem ben aviat per tal de que els represaliats per defensar les llibertats de Catalunya puguin fer el cim amb tots nosaltres.

Atentament

FARAN EL CIM!


Si voleu podeu posar-vos en contacte amb l’organització: faranelcim@gmail.com

Diumenge 16 de juny de 2019

Aquesta cadena humana és una activitat en favor dels presos i exiliats polítics catalans organitzada amb la col·laboració de diverses entitats com l’Associació Catalana pels Drets Civils, la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, Bombers per la República i l’Assemblea en Defensa de les Institucions Catalanes (ADIC).


L’acció consistirà en una cadena humana estructurada per trams amb inici al peu del Gra de Fajol Petit i final al seu cim (2.567m).

  • Tram 0: 250 m. Familiar. (Apte per a tothom)
  • Tram 1: 250 m. Inici de la tartera. (Apte per a tothom)
  • Tram 2: 250 m. Tartera. (Apte per a tothom)
  • Tram 3: 300 m. Tartera i Pas de l’Isard. (Tècnic)
  • Tram 4: 250 m. Carena. (Tècnic)
  • Tram 5: 300 m. Carena i cim. (Tècnic)

El recorregut total és d’1.5 km i té un desnivell positiu d’uns 300 metres.

No serà una marxa, per tant, els participants es desplaçaran fins al seu tram i restaran al lloc indicat fins al final de l’activitat. Després tornaran pel mateix camí.
Una vegada els trams estiguin coberts, sortiran les fotografies emmarcades de tots els presos polítics i exiliats, que aniran passant de mà en mà fins al cim del Gra de Fajol Petit.

RECORDEU:
Venir amb samarreta de color GROC per fer la cadena ben visible!

 
- Durant tot el recorregut hi haurà voluntaris degudament identificats per ordenar la gent per trams i garantir el funcionament correcte de l’activitat.
Si voleu participar com a voluntaris, contacteu-nos en aquest: enllaç


- Els participants podran aparcar els seus vehicles als pàrquings de l’estació d’esquí i desplaçar-se fins al tram zero des de l’accés que va de la carretera cap al refugi d’Ulldeter.

- La cadena començarà a les 11h, moment en el qual tothom haurà d’estar situat al seu tram.
 
Per finalitzar l’inscripció
haureu de prèmer el boto verd i
aleshores rebreu un correu de confirmació.

Podeu trobar les RECOMANACIONS, clicant en AQUÍ