Tornar al llistat d'inscripcions obertes

Preus

Federat

Inscripcions

Documents tècnics

GOIATES BARRANQUERES - Dona i Esport de Muntanya

Imagen


Els dies 6 i 7 de Juliol de 2019, celebrarem a la població de Rialp (Pallars Sobirà) una concentració de dones barranquistes dins del programa Dona i Esport, aquesta concentració la dura a terme una membre del comitè de barrancs de la FEEC.

En aquests dies les participants que estiguin o no Federades a través de la FEEC podran gaudir d’aquest esport i gaudir de diferents activitats, ponències i tallers:

● Ponències: De cada tema tindrem ponents noies que exposaran durant 30 minuts els seus punts de vista sobre temes referents al món del barranquisme.

* Formació i morfologia dels barrancs

* Material específic de dona

* Corda doble o simple

● Tallers teòrics-pràctics. Tallers de 2 hores de durada enfocats a augmentar els coneixements de diferents tècniques utilitzades en el món del barranquisme.

* Instal·lacions en capçaleres

* Primera intervenció en cas d’accident

● Taules rodones. Debat obert a totes les assistents sobre que ens trobem i en quin estat estem les dones al cap davant d’un barranc, i com actuar davant les nostres pors.

● Activitats. El diumenge dia 7 de juliol gaudirem totes juntes d’un descens de barranc de la zona del Pallars Sobirà.

Durant el cap de setmana també gaudirem de varis regals, sopars, samarreta de la trobada, riures i moltes sorpreses més.


On es realitzarà la concentració de dones barranquistes?

- La realitzarem al Pallars Sobirà a la població de Rialp situat en ple PIRINEU de LLEIDA.

- Disposem de les instal·lacions de l’Ajuntament de Rialp: Sala d’actes per ponències i diferents aules on podrem realitzar els tallers.

- També podrem gaudir de les instal·lacions de l’empresa de barrancs Barrankisme.com que ofereixen les seves instal·lacions per poder realitzar un dels tallers teòricspràctics.

- A Rialp les participants es podran allotjar a l’Hotel Victor, o bé a un espai de camper amb serveis de dutxes per les participants de la trobada.


PROGRAMA:

Dissabte 6 de juliol:

- A les 09:30h obertura de la trobada i recollida d’acreditacions i samarreta.

- Seguidament continuem amb les ponències: 11:00h ponència de sobre la formació i morfologia dels barrancs, impartida per Natàlia Castella, Llicenciada en Geologia.

- 12:00h ponència de corda doble o simple, impartit per Sílvia Hernández, Tècnica esportiva nivell II de barrancs.

- 13:00h ponència sobre la evolució del material de noia, impartida per Olga Arcos, amant dels barrancs i fan del material.

- Cap a les 14:00h aturada per dinar (no s’organitzarà dinar a través de l’organització, i cadascuna anirà a dinar on li vingui de gust).

- 16:30h a 18:30h escollir un taller: - Instal·lacions en capçaleres, impartit per Sílvia Hernández i Meri, tècniques esportives nivell II en barrancs. - Primera intervenció en cas d’accidents, impartit Elisabeth Solanes, tècnica sanitària.

- 18:30h a 19:30h taula rodona sobre que ens trobem i en quin estat estem les dones al cap davant d’un barranc, i com actuar davant les nostres pors.

- 21:00h sopar, entrega de premis i festa al Restaurant Vall d’Assua.

Es vendran uns tickets a 1€ pel sorteig de material, i aquests diners també aniran destinats a l’Associació de Càncer de Mama.

Diumenge 7 de juliol:

10:00h descens de barranc totes juntes al Barranc  i un cop finalitzat el barranc donem per acomiadada la trobada.


L’edat mínima per participar és de 15 anys, en cas que no vinguin acompanyades d’un adult, hauran de portar l’Autorització de menors que adjuntem en aquesta Inscripció.

Si teniu consultes o dubtes, podeu contactar amb barrancs@feec.cat