Tornar al llistat d'inscripcions obertes

Preus

Federat

Inscripcions

Documents tècnics

PSORITRAIL 2019

Imagen

PSORITRAIL NORDIC WALKING.

- Marxa Nòrdica.

- Trail Runing.

- Caminada.

RECORREGUT:

- Sortirà de la població de Barruera, davant del Càmping Boneta i en direcció nord pel marge dret del riu Noguera de Tor en un terreny gairebé plà durant els primers 3 km.


- En el km 3 el recorregut inicia l’ascens, creuant la carretera L-500 per sota, per dins d’un tub i seguint un camí que ens portarà a la població d’Erill la Vall, situada al km4 del traçat i on ens esperarà un avituallament.

- A partir de la població d’Erill, iniciarem un tram de prats i corriols que ens portaran al camí de l’aigua a l’alçada de "Casa Pascual", punt de la carretera on trobem el desviament del Blaneari de Caldes o l’Estació d’Esquí de Boí-Taüll.

- Un cop entrats al camí de l’aigua, el recorregut inicia l’ascens amb petits descansos planers, resseguint en tot moment el Riu Noguera de Tor pel seu marge dret. Durant l’ascensió anirem creuant petits barrancs i circulant en el 90% per trams de bosc i amb ombra.

- El camí de l’aigua ens portarà al Balneari de Caldes de Boi on la presència de fonts ens indicarà que l’arribada és inminent.

- L’arc d’arribada el trobarem en una de les fonts emblemàtiques del Balneari de Caldes on es esperarà un complet avituallament final.

- També trobareu a la vostra disposició les modalitats: PSORITRAIL CAMINADA i PSORITRAIL TRAIL RUNNING.


PREUS:

Federat: 10€

No Federat: 15.20€ (inclou l’assegurança temporal de 1 dia)