Tornar al llistat d'inscripcions obertes

Preus

Federat

Inscripcions

CURS DE MONITOR/A DE MARXA AQUÀTICA

Imagen Imagen

L’Àrea de Formació i ECAM convoca un curs Monitor de Marxa Aquàtica del 25 al 28 de juliol de 2019 a la vila de Salou.

Què és la Marxa Aquàtica?

- Una activitat física o esport que consisteix a caminar en el medi aquàtic, preferiblement el mar, amb un nivell correcte de immersió, és a dir, amb una profunditat dins de l’aigua entre el melic i les aixelles (immersió mínima per sobre de la cintura) amb i sense rem. Es practica tot l’any en rutes prèviament identificades i en paral·lel a la costa. Les sessions, que poden durar de 1h a 1h30 tenen lloc a platges de sorra, sense grans obstacles ni riscos.

* Una activitat beneficiosa per al benestar i la salut: Permet un reforç muscular i cardiovascular sense traumatisme articular, afavoreix la circulació sanguínia i millora l’equilibri i la resistència. Uns moments de benestar amb els efectes relaxants de l’aigua al cos mentre tonifica els músculs. A més, el treball amb  les mans o el rem  mobilitza tota la cadena muscular (espatlla, braços, esquena ...).

* Una activitat de plaer i convivència: La Marxa Aquàtica és una activitat beneficiosa i relaxant. Tots el practicants avancen al seu ritme mentre experimenten el plaer de compartir l’experiència i l’esport amb la resta del grup.

Practicar aquesta activitat dins d’un club afiliat a la FEEC és garantia d’èxit i amb una supervisió de qualitat per formadors oficials.

Avui ja podem practicar aquesta activitat saludable a Catalunya!

Requisits d’accés:

Calendari del curs:

El calendari pot ser subjecte a algun canvi. 

- Durada del curs: El curs tindrà una durada de 30 hores. L’assistència a les pràctiques és obligatòria i es permet l’absència fins a un 20% del contingut teòric.

- Places: Hi ha un màxim de 20 places.  El mínim per fer el curs és de 6 inscrits.

- Lloc: Les sessions teòriques i les pràctiques es realitzaran a Salou. Tota la informació es comunicarà als inscrits amb la documentació del curs que se us enviarà, juntament amb el programa del curs.


* En relació a L’ALLOTJAMENT: al ser temporada alta a Salou, us proposem l’Hotel a la Selva del Camp:

https://www.hotellaselvadelcamp.com/

c/ Dels molins, nº 10 - Telèfon: 97.784.46.24 - Mail: reservas@hotellaselvadelcamps.com


- Preu d’inscripció: El curs té un cost de 100 Euros.  La FEEC per tal de posar en marxa aquesta disciplina subvencionarà el 50%. Per tan el cost final per alumne és de 50 €.

El termini d’inscripció del curs serà el 21 de juliol, i les places s’assignaran per rigorós ordre de pagament. En cas d’exhaurir-se les places abans del termini es comunicarà a la pàgina web de la FEEC.

La informació més detallada del curs es pot consultar al web de la FEEC o contactar amb area.formacio@feec.cat