Preus

Federat
Adult: 10 €
Infantil: 0 €

No federat
Adult: 12 €
Infantil: 0 €

Inscripcions

Documents tècnics

38a Marxa Passeig Puig d’Olena, indret vital del poeta

Imagen


38a MARXA PASSEIG 2019, “PUIG D’OLENA, INDRET VITAL DEL POETA”

RIELLS DEL FAI, (diumenge, 29 de setembre de 2019).

La Marxa Passeig, no és una prova competitiva, es tracta d’una caminada a peu, circular, d’uns 15,5 km i uns 585m de desnivell positiu, d’una dificultat moderada i amb un recorregut que alterna, pista forestal, corriol i enllaç curt d’asfalt. 

Enguany, la Marxa Passeig, transcorre pels termes de Riells del Fai, St. Feliu de Codines i St. Quirze de Safaja. Visitem el punt més llunyà de les nostres Marxes, el Puig d’Olena, indret vital i creatiu de l’etapa final del poeta Màrius Torres Perenya. 

El Centre Cívic de Riells del Fai, será el punt de trobada i sortida de la Marxa Passeig, de 8 a 9h. matí, sortida esglaonada, i punt d’arribada.

El recorregut, variable de sector cada any, des de Riells del Fai, enfilem direcció a St. Miquel del Fai, per fer el bucle, remuntant el riu Tenes, fins el Camping l’Illa de St. Quirze Safaja. En aquest punt, deixem el riu, i a la dreta continuem guanyant alçada passant per la casa de la Rovireta, i cap el punt àlgid i llunyà, l’antic Sanatori i actual Centre Residencial d’Acció Educativa (CRAE) Mare de Déu del Roser-Puig D’Olena. Passat aquest punt, comença el descens, direcció can Cabanyals i St. Miquel del Fai, per tancar el bucle i retorn al Centre Cívic de Riells del Fai.

Durant el recorregut, hi haurà 3 avituallaments de líquids i sòlids, i 1 avituallament d’esmorzar (entrepà de botifarra, beguda i café). Caldrà dur got, pels avituallaments.

Durant el recorregut gaudirem de patrimòni arquitectònic, el canvi d’estatges de vegetació i de bosc mediterrani, i l’ambient de cinglera i les balconades des de l’altiplà, amb vistes al Vallès proper i llunyà, i en dies clars, d’una part del nostre país, està assegurat.

Més informació:

Al bloc: www.uecvalltenes.com
Al Facebook: Facebook UEC Vall del Tenes
I al correu-e: uecvalltenes@gmail.com