Tornar al llistat d'inscripcions obertes

Preus

Federat

Inscripcions

Documents tècnics

Sol·licitud Proves d’accés al CENTRE DE TECNIFICACIÓ D’ALPINISME 2020

Imagen

 

El Centre de Tecnificació d’Alpinisme de Catalunya (CTAC)

Obre la convocatòria per presentar sol·licituds per a les proves d’accés.

 

L’objectiu del CTAC és crear un petit equip de joves alpinistes d’alt nivell potenciant les seves qualitats físiques i motrius, donant formació sobre tècnica, tàctica i estratègia en varies modalitats de l’alpinisme modern i aportant coneixements i experiències úniques per a la formació integral dels alpinistes. L’equip definitiu després de la celebració d’aquetes proves serà fixe per les temporades 2020, 2021 i 2022, anys en els que no es duran a terme proves d’accés al CTAC.


Per formalitzar la Preinscripció a les proves, heu de seguir els següents passos -  Abans del 22 de desembre de 2019:

* Cal emplenar les preguntes del gestor d’inscripcions de la FEEC (entrar a "Inscriu-te", botó vermell). Si tens problemes per entrar, escriu a administraciotecnica@feec.cat amb el teu nom i dni.

* Adjuntar el certificat mèdic d’aptitud física en aquesta Inscripció.

* Entrar en aquest enllaç i respondre les preguntes del Currículum Esportiu: FORMULARI CURRÍCULUM ESPORTIU

En el cas de tenir algun problema tècnic a l’hora de penjar algun document al gestor, caldrà posar-se en contacte amb administraciotecnica@feec.cat.


- Cal deixar clar que el fet de formalitzar la preinscripció NO garanteix la possibilitat de realitzar les proves d’accés, ja que prèviament, els tècnics faran una preselecció tenint en compte els currículums rebuts. Després d’haver-se fet la selecció s’informarà als i les candidates del lloc, horari i procés de pagament de la quota de 25€.

- El Centre de Tecnificació d’Alpinisme de Catalunya (CTAC) de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) realitzarà les seves proves d’accés els dies 11 i 12 de gener de 2020 a un lloc a determinar en funció de les condicions meteorològiques i es comunicarà oportunament a aquells que finalment siguin acceptats. Les proves constaran d’un test aeròbic (esquí de muntanya), de força, una prova d’escalada esportiva, una d’escalada d’autoprotecció, i en el cas que les condicions ho permetin una prova d’escalada en gel.


Els requisits mínims per accedir a les proves són:

- Llicència federativa FEEC de l’any 2020 (modalitat D o E). En el cas de no disposar de llicència D o E del 2019 per formalitzar la inscripció, caldrà tramitar la llicència 2020 quan s’obri el període a mitjans de desembre.

- Edat compresa entre els 18 i 25 anys pels nois i per les noies entre 18 i 30, complerts durant l’any 2019.

- Bona condició física general.

- Certificat  mèdic d’aptitud física.

- Grau mínim d’escalada esportiva consolidat, 6c.

- Grau mínim d’escalada d’autoprotecció consolidat, 6a.

- Mínima experiència en escalada en gel, neu i esquí.

- Voluntat, compromís i disponibilitat per seguir el programa.

- Haver estat preseleccionat després de rebre la sol·licitud d’accés a les proves.


Les activitats bàsiques que es realitzen des del Centre de Tecnificació d’Alpinisme de Catalunya (CTAC) se centren en una concentració mensual d’una durada aproximada d’un cap de setmana o varis dies aprofitant vacances o ponts, on es posen en pràctica els coneixements sobre escalada en roca, neu, gel i esquí.