Tornar al llistat d'inscripcions obertes

Preus

Federat

Inscripcions

Documents tècnics

PROVES D’ACCÉS A MONITOR/A I INSTRUCTOR/A 2019

Imagen Imagen

S’obre la convocatòria a les proves d’accés a:

Monitors d’Excursionisme i Instructors de diferents especialitats


L’Àrea de Formació i l’Escola Catalana d’Alta muntanya (ECAM) de la FEEC convoquen les proves d’accés a: 

* Monitors d’Excursionisme.

* Instructors de l’especialitat d’Excursionisme.

* Instructors de l’especialitat d’Alpinisme.

* Instructor de l’especialitat d’Esquí de muntanya.

DIES PROVA D’ACCÉS: Cap de setmana del 18 i 19 de gener.


Les proves per a monitors d’excursionisme van dirigides a persones sòcies d’entitats i clubs excursionistes amb carnet federatiu, que ja tenen un bagatge de muntanya i concretament de l’excursionisme.

Per altra banda, en el cas dels instructors d’especialitat, els aspirants sempre hauran de ser monitors d’excursionisme i/o instructors d’altres especialitats.

L’objectiu d’aquestes proves és comprovar que els aspirants tenen assolits coneixements tècnics vers l’especialitat a la qual es presenten per poder realitzar el curs posteriorment.

El detall de les proves a realitzar per accedir a cada especialitat es poden trobar a la pàgina web de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). INFORMACIÓ PROVES D’ACCÉS

Els resultats obtinguts en aquestes proves d’accés tindran validesa durant les dues temporades posteriors a la data de realització d’aquestes (24 - 25 mesos posteriors). Així, les persones que estiguin interessades en obtenir el títol podran presentar-se a aquestes proves i, un cop superades, realitzar el curs en els propers dos anys o dues convocatòries.

 

Totes aquelles persones interessades en presentar-se a les proves d’accés han de formalitzar la inscripció a través del gestor d’inscripcions de la FEEC.

El termini de presentació és el 5 de gener i no s’admetrà cap sol·licitud amb documentació incompleta ni fora de termini.

Les taxes d’inscripció a les proves són:

* Aspirants a Monitors d’Excursionisme: 30€

* Aspirants a Instructors d’Excursionisme: 50€

* Aspirants a Instructors d’Alpinisme: 70€

* Aspirants a Instructors d’Esquí de muntanya: 70€

 

Les proves només es realitzaran si hi ha un mínim de 10 inscrits en el cas dels monitors i un mínim de 6 inscrits en els casos dels instructors de cada especialitat.

És requisit indispensable disposar del carnet federatiu de l’any en curs i adient a l’especialitat i tenir ensenyament secundari obligatori (ESO) o equivalent.

Les proves d’accés són el primer pas de la formació federativa, que té com a objectiu formar les persones que de forma voluntària donen suport i organitzen les activitats de les entitats i clubs excursionistes i de la pròpia federació.