Tornar al llistat d'inscripcions obertes

Preus

Federat

Inscripcions

PROVES ACCÉS DE: Monitor Excursionisme - Instructor Excursionisme - Instructor d’Escalada - Instructor Barrancs.

Imagen

L’Àrea de Formació i l’Escola Catalana d’Alta muntanya (ECAM) de la FEEC

convoquen les proves d’accés pel cap de setmana del 7 i 8 de març a Collbató.

-       Monitor d’Excursionisme

-       Instructor d’Excursionisme

-       Instructor d’Escalada

-       Instructor de Barrancs

* Les proves per a monitors d’excursionisme van dirigides a persones sòcies d’entitats i clubs excursionistes amb llicència federativa, que ja tenen un bagatge de muntanya i concretament de l’excursionisme. Per altra banda, en el cas dels instructors d’especialitat, els aspirants sempre hauran de ser monitors d’excursionisme i/o instructors d’altres especialitats.

* L’objectiu d’aquestes proves és comprovar que els aspirants tenen assolits coneixements tècnics vers l’especialitat a la qual es presenten per poder realitzar el curs posteriorment. El detall de les proves a realitzar per accedir a cada especialitat ho podeu trobar adjuntat en els documents tècnics d’aquesta inscripció.

* Els resultats obtinguts en aquestes proves d’accés tindran validesa durant les dues temporades posteriors a la data de realització d’aquestes (24 - 25 mesos posteriors). Així, les persones que estiguin interessades en obtenir el títol podran presentar-se a aquestes proves i, un cop superades, realitzar el curs en els propers dos anys o dues convocatòries.

 * Totes aquelles persones interessades en presentar-se a les proves d’accés han de formalitzar la inscripció a través del gestor d’inscripcions de la FEEC. El termini és el 1 de març i no s’admetrà cap sol·licitud amb documentació incompleta ni fora de termini.


Les taxes d’inscripció a les proves són:

-       Aspirants a monitors d’excursionisme: 30 euros

-       Aspirants a instructors d’excursionisme: 50 euros

-       Aspirants escalada i descens de barrancs: 60 euros


Requisits d’accés:


* Les proves només es realitzaran si hi ha un mínim de 10 inscrits en el cas dels monitors i un mínim de 6 inscrits en els casos dels instructors de cada especialitat. És requisit indispensable disposar del carnet federatiu de l’any en curs i adient a l’especialitat.

Les proves d’accés són el primer pas de la formació federativa, que té com a objectiu formar les persones que de forma voluntària donen suport i organitzen les activitats de les entitats i clubs excursionistes i de la pròpia federació.


IMPORTANT: Els alumnes que s’inscriguin a les proves per recuperar alguna de les parts, ho hauran de fer a través del correu electrònic area.formació@feec.cat .