Tornar al llistat d'inscripcions obertes

Preus

Federat
Adult: 320 €
Infantil: 0 €

Inscripcions

Curs d’Instructor d’Esquí de Muntanya 2020

Imagen

L’Escola Catalana d’Alta Muntanya (ECAM) convoca un curs d’Instructor d’Esquí de muntanya pels propers mesos d’abril i maig.

- L’Instructor és la figura que, de forma voluntària, realitza les tasques formatives i a la vegada organitza, dirigeix i controla les activitats de muntanya que es fan a l’entitat excursionista (https://www.feec.cat/formacio/formacio-federativa/).

- Aquest curs va dirigit a totes aquelles persones sòcies d’entitats i clubs excursionistes que disposin de llicència federativa, que vulguin realitzar aquestes tasques i que compleixin un d’aquests requisits: ser monitor o instructor federatiu i haver superat les proves d’accés al curs d’instructor d’esquí de muntanya o tenir una vinculació esportiva amb la FEEC (veure apartat de requisits d’accés).

A continuació es presenten els detalls d’aquesta convocatòria:

Requisits d’accés:

Opció 1:

Opció 2:

Calendari del curs:

* Lloc: Els alumnes tindran el detall del lloc on es realitzarà el curs abans de l’inici d’aquest i segons les condicions nivològuiques.

* Durada del curs: el curs té una càrrega lectiva aproximada de 80 hores teòrico – pràctiques. Un cop finalitzat i superat el curs cal fer el 90 hores de pràctiques (60 hores en activitats de l’entitat i 30 hores en activitats de la FEEC).

* Matrícula: 320 €. El preu de la matrícula no inclou els desplaçaments, les dietes ni l’allotjament, que aniran a càrrec de cada participant.

* Places: hi ha un màxim de 12 places i el mínim per fer el curs és de 6 inscrits.

Inscripció:  El termini d’inscripció serà el dia 18 d’abril i les places s’assignaran per rigorós ordre de pagament. En cas d’exhaurir-se les places abans del termini es comunicarà a la pàgina web de la FEEC.