Tornar al llistat d'inscripcions obertes

Preus

Federat
Adult: 45 €
Infantil: 0 €

No federat
Adult: 48 €
Infantil: 0 €

Resultats

6ª CAMES DE FERRO 2019 - Marató

Imagen


- La cursa, 100% solidària, Cames de Ferro al Puigsacalm neix de la necessitat de diversificar les activitats del GECA, fet que porta l’entitat a buscar un soci qualitatiu que doni sentit i valor al projecte.

- En aquest àmbit, neix l’acord entre GECA i Noel Alimentaria S.A.U. on s’estableix que Noel patrocinarà íntegrament la prova a canvi de què el GECA doni la recaptació que se n’esdevingui a la Fundació A. Bosch, que tutelada per Noel Alimentària, té com objectiu recaptar diners pel finançament de projectes d’investigació per la curació de malalties infantils.

- L’equip científic d’investigació està format per professionals de diferents àrees de l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona.

Dades de la Marató:

- Distància: 42Km

- Desnivell acumulat positiu: 2900 – 3.000 m.

- Recorregut: Sant Esteve d’en Bas, Joanetes, Santa Magdalena, Irisais, Puigsacalm, Coll de Bracons, serra dels Llancers, coll del Pedró, puig Satoies, Cabrera, Aiats, serra dels Mateus, camí Ral de Vic a Olot, Les Fogoses, Els Hostalets d’en Bas, pont de can Benet i Sant Esteve d’en Bas.

- Perfil: Veure www.geca.cat 

- Track: Veure www.geca.cat 

- Avituallaments: 4.4km. Hostal de Dalt (líquid) – 7.8Km. Santa Magdalena (sòlid i líquid) – 12.7Km. Collada de Barcons (sòlid i líquid) – 17.7km. Rasos de Pibernat (sòlid i líquid) – 22.7Km. Collet de Cabrera (sòlid i líquid) – 27.6Km. Coll de Saiols (sòlid i líquid) – 32.5Km. l’Hostalot (sòlid i líquid) – 38.2Km. La Clapera (líquid) – 42Km. Sant Esteve d’en Bas (sòlid i líquid).

- Categories: Sènior, Veterà, Màster, Màster 60 i Absoluta

- Hores i punts de tall: A les 11h a la Collada de Bracons (Km.12.7) i a les 12.30 al Collet de Cabrera (Km.22.7).

- Temps màxim: 9 hores

- Material obligatori: No (roba i calçat adequat)

- El preu de la inscripció inclou: Xip i dorsal Sistema de cronometratge Coneixement del perfil i track dels recorreguts, abans de la cursa.

-Avituallaments en cursa: sòlids i líquids (*) Hamburguesa NATRUS a l’arribada!

- Llistat de classificació on-line i al moment Obsequi regal Cames de Ferro al Puigsacalm Servei de dutxa a l’arribada Servei de massatge/ recuperació a l’arribada de la cursa Servei de guardaroba Opció de dormir al pavelló de Sant Esteve d’en Bas (portar sac i màrfega) Accés a les fotografíes publicades a la web (*)

La cursa solidària Cames de Ferro al Puigsacalm es sensibilitza amb aquelles persones que tenen intoleràncies alimentàries.

Si és el teu cas, posa’t en contacte amb nosaltres per tal de poder oferir-te avituallaments aptes per la teva intolerància.

 

Per més informació

podeu visitar la web de l’esdeveniment AQUÍ