Tornar al llistat d'inscripcions obertes

Preus

Federat
Adult: 50 €
Infantil: 0 €

Inscripcions

Documents tècnics

PROVES D’ACCÉS d’Instructor/a d’Excursionisme

Imagen

PROVES D’ACCÉS D’INSTRUCTOR/A D’EXCURSIONSME:

L’Àrea de Formació i l’Escola Catalana d’Alta muntanya (ECAM) de la FEEC convoquen les proves d’accés:

* Quan?: Cap de setmana del 20 i 21 de març.

* On?: A Montserrat.

* Preu de la prova d’accés: 50€.

 

- Les proves pels instructors d’especialitat, els aspirants sempre hauran de ser monitors d’excursionisme i/o instructors d’altres especialitats.

- L’objectiu d’aquestes proves és comprovar que els aspirants tenen assolits coneixements tècnics vers l’especialitat a la qual es presenten per poder realitzar el curs posteriorment.

- El detall de les proves a realitzar per accedir a cada especialitat es poden trobar a la pàgina web de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

- Els resultats obtinguts en aquestes proves d’accés tindran validesa durant les dues temporades posteriors a la data de realització d’aquestes (24 - 25 mesos posteriors). Així, les persones que estiguin interessades en obtenir el títol podran presentar-se a aquestes proves i, un cop superades, realitzar el curs en els propers dos anys o dues convocatòries.

- Totes aquelles persones interessades en presentar-se a les proves d’accés han de formalitzar la inscripció. El termini és el 17 de març i no s’admetrà cap sol·licitud amb documentació incompleta ni fora de termini.

- Les proves només es realitzaran si hi ha un mínim de 10 inscrits.

- És requisit indispensable disposar del carnet federatiu de l’any en curs i adient a l’especialitat i tenir més de 18 anys.

- Adjuntem document de Responsabilitat Covid, que haureu de portar signat el dia de la prova.

Les proves d’accés són el primer pas de la formació federativa, que té com a objectiu formar les persones que de forma voluntària donen suport i organitzen les activitats de les entitats i clubs excursionistes i de la pròpia federació.

 

IMPORTANT:

Els alumnes que s’inscriguin a les proves per recuperar alguna de les parts,

ho hauran de fer a través del correu electrònic

area.formació@feec.cat .