Tornar al llistat d'inscripcions obertes

Preus

Federat

Inscripcions

Curs d’Instructor de Curses per Muntanya 2021 (setembre i octubre)

Imagen

L’Àrea de Formació i ECAM obra convocatòria al Curs d’Instructor de Curses per Muntanya 2021 pels mesos de setembre i octubre de 2021.

El Curs d’Instructor de curses per muntanya de la FEEC té per objectiu formar a les persones que de forma voluntària donen suport i organitzen les activitats de les entitats i clubs excursionistes i de la pròpia Federació.

Competències

Durada

El curs tindrà  una durada de 4 caps de setmana presencials  de teòrica i pràctica,a part de classes online entre setmana i  e-learning i un dissabte d’avaluació pràctica - teòrica. La càrrega lectiva serà d’unes 93h aproximadament repartides entre contingut online i presencial.

L’assistència a les sortides pràctiques, teòriques presencials i a l’avaluació és obligatòria i es permet l’absència fins a un 20 % del contingut teòric.

Dates i lloc de realització

* El calendari detallat, estarà penjat en unes setmanes al web de la FEEC, aquest pot estar subjecte a canvis.

Les places del curs s’assignaran per ordre d’inscripció i de recepció de la documentació amb un màxim de 20 inscrits. Si hi hagués més sol·licituds que places, tindríem preferència aquells esportistes que per currículum tenen més experiència en la matèria.

Requisits previs dels alumnes

Els requisits mínims per apuntar-se en aquests cursos son:

Tots els que no disposin de les titulacions necessàries per realitzar el curs tindran fins uns màxim de 2 anys després de la data de matriculació per presentar el títol, per tal de poder tramitar el certificat d’Instructor de Curses per Muntanya.

 

Continguts

 

Inscripció i termini

La inscripció i el pagament s’ha de realitzar al gestor de d’inscripcions de la FEEC abans del 29 d’agost.

Preu

El preu del curs és de 350€.

 (*)Els alumnes que ja estàn inscrits al curs del 2020 ajornat per la COVID19, l’ECAM els hi detallarà com fer la inscripció.


Per més informació contactar amb ecam@feec.cat

consultar el web de la FEEC o al 683701521.