Tornar al llistat d'inscripcions obertes

XII Caminada Popular 4000peus Collbató

Imagen

Caminada popular oberta a tothom, no competitiva.

Dos recorreguts, de 24 i 12 Km. Sense dificultat tècnica.

El recorregut voreja el vessant sud de la muntanya de Montserrat, amb dues opcions: una fàcil, i l’altra una mica més difícil.

El recorregut llarg, de 24 Km:

Comença a Collbató, abans del cementiri es desvia cap el Casalot, passa vorejant la muntanya fins darrera la Vinya Nova, després les masies d’El Castell i Can Salces, puja pel camí del refugi i pel torrent de La Diablera fins al Coll de Guirló (punt més alt del recorregut), i arriba a Can Massana. La tornada es fa pel camí de les Batalles, Can Salces, El Castell, Can Jorba, La Vinyanova i per la pista fins a Collbató. El desnivell absolut és de 423 m, la dificultat és mitjana, sense dificultats per a excursionistes en forma.

El recorregut curt, de 12 Km:

Comença a Collbató, abans del cementiri es desvia cap el Casalot, passa vorejant la muntanya fins darrera la Vinya Nova, després per les masies d’El Castell i Can Jorba, La Vinyanova i per la pista fins a Collbató. El desnivell absolut és de 125 m, i és fàcil, apta per tothom.


 

PREUS INSCRIPCIONS: FEDERATS FEEC    FEDERATS FEEC I SÒCI/A ENTITAT     NO FEDERATS FEEC    NO FEDERATS FEEC I SÒCI/A ENTITAT   
ADULTS   11€ 9€ 15.5€ 13.5€
MENORS DE 14 ANYS    7€ 7€ 11.5€ 11.5€


Per més informació: https://4000peus.wordpress.com/x-caminada/