Preus

Federat

Resultats

38a MARXA PASSEIG - Puig d’Olena, indret vital del poeta - 2019

Imagen

38a MARXA PASSEIG 2019, “PUIG D’OLENA, INDRET VITAL DEL POETA”,RIELLS DEL FAI,

(diumenge, 29 de setembre de 2019).


La Marxa Passeig, no és una prova competitiva, es tracta d’una caminada a peu, circular, d’uns 15’5 kms i uns 585 mts de desnivell positiu, d’una dificultat moderada i el recorregut alterna, pista forestal, corriol i enllaç curt d’asfalt.

Enguany, la Marxa Passeig, transcorre pels termes de Riells del Fai, St. Feliu de Codines i St. Quirze de Safaja. Visitem el punt més llunyà de les nostres Marxes, el Puig d’Olena, indret vital i creatiu de l’etapa final del poeta Mariús Torres.

El Centre Cívic de Riells del Fai, será el punt de trobada i sortida de la Marxa Passeig, de 8 a 9h. matí,sortida esglaonada, i punt d’arribada.

El recorregut, variable de sector cada any, des de Riells del Fai, enfilem direcció a St. Miquel del Fai, per fer el bucle, remuntant el riu Tenes, fins el Camping l’Illa de St. Quirze Safaja. En aquest punt, deixem el riu, i a la dreta continuem guanyant alçada passant per la casa de la Rovireta, i cap el punt àlgid i llunyà, l’antic Sanatori i actual Centre Residencial d’Acció Educativa (CRAE) Mare de Déu del Roser-Puig D’Olena. Passat aquest punt, comença el descens, direcció can Cabanyals i St. Miquel del Fai, per tancar el bucle i retorn al Centre Cívic de Riells del Fai

Durant el recorregut, hi haurà 3 avituallaments de líquids i sòlids, i 1 avituallament d’esmorzar (entrepà de botifarra, beguda i café). Caldrà dur got, pels avituallaments.

Durant el recorregut gaudirem de patrimòni arquitectònic, el canvi d’estatges de vegetació i de bosc mediterrani, i l’ambient de cinglera i les balconades des de l’altiplà, amb vistes al Vallès proper i llunyà, i en dies clars, d’una part del nostre país, està assegurat.

Si voleu consultar el Reglament de la cursa, podeu consultar aquesta web: http://marxapasseig.uecvalltenes.com/2019/index.htmlMés informació:

Al bloc: www.uecvalltenes.com
Al Facebook: Facebook UEC Vall del Tenes
I al correu-e: uecvalltenes@gmail.com