Tornar al llistat d'inscripcions obertes

Preus

Federat

Inscripcions

Documents tècnics

LA MARXASSA - 2019

Imagen

Creada el 1994, s’ha convertit en una de les marxes clàssiques

del Circuit Català de Caminades de Resistència.

 

- Un recorregut de més de 62 km que, cada més d’octubre, ens porta des de Sant Martí del Montseny fins a l’ermita de Sant Simó, a Mataró.

- La Marxassa, és una caminada no competitiva oberta a tothom i que té per objectiu, fomentar el coneixement i el gaudi de l’entorn natural mitjançant l’esforç, la germanor i la solidaritat personal entre els participants.


- A més, pel seu recorregut d’uns 62,500 quilòmetres i un desnivell acumulat de 4.032 metres (+1.691 - 2.351), és una caminada inclosa en el calendari oficial de la FEEC i que és reconeguda per al Circuit Català de Caminades de Resistència 2019.

- El recorregut va des de Sant Martí del Montseny fins a Mataró, passant per Fontmartina, Sant Celoni, Sant Martí del Montnegre, Vallgorguina, Sant Martí de Mata i Mataró.

- Una caminada que ens permet fer un viatge des del cor del Montseny fins a la costa del Maresme, des de la muntanya fins al mar, tot passant pels parcs naturals del Montseny i del Montnegre-Corredor, i finalitzant a l’emblemàtica ermita de Sant Simó de Mataró, la capital del Maresme.


- La sortida de Mataró serà en autocar a les 5:30 del matí a l’Ermita de Sant Simó i a les 7:00 del matí a Sant Martí del Montseny, inici de la caminada. L’horari màxim d’arribada serà a 2/4 de dotze de la nit (les 23:30), del mateix dia, a l’Ermita de Sant Simó.


Podeu consultar el reglament de la prova, en aquest enllaç: https://sites.google.com/site/lamarxassa/reglament


Podeu consultar la web de la prova, en aquest enllaç: https://sites.google.com/site/lamarxassa/