Preus

Federat

Inscripcions

Documents tècnics

XXV Travessa Núria-Queralt. Campionat de Catalunya de Curses d’Ultraresistència.

Imagen

La travessa Núria-Queralt es una prova de 95 km i 6.150 m+ a fer en menys de 25 hores, que va des del santuari de Núria fins al poble de Berga (abans acabava al santuari de Queralt a uns 2 km). Enguany arriba a la seva 25ª edició i a més és Campionat de Catalunya individual de Curses d’Ultraresistència.
El recorregut en sí es espectacular, començant amb la sortida a l’explanada del santuari de Núria a peus del Puigmal i seguint pels múltiples indrets de pas, com poden ser, els pobles de Planoles, Nevà, Castellar de N’Hug, Bagà, Gisclareny, Saldes, Espinalbet i Berga, les fonts del Llobregat, els santuaris de Paller, Corbera i Queralt, la visió de les muntanyes properes, Puigllançada, Penyes Altes, Pedraforca i Ensija
Hi ha una mitja de 44 km, Bagà-Berga Trail Nit que correspon al segon tram de la prova.
Tota la informació a www.92km.com


PER A PODER PARTICIPAR ÉS IMPRESCINDIBLE TENIR EL CERTIFICAT MÈDIC OFICIAL DE LA FEEC DEGUDAMENT FIRMAT I APROVAT PER UN METGE DESPRÉS D’HAVER REALTIZAT UNA REVISIÓ MÈDICA D’ACORD AMB LES ESPECIFICACIONS DEL CERTIFICAT. EL DIA DE LA PROVA CALDRÀ ENTREGAR UNA FOTCÒPIA COMPULSADA A LA ORGANITZACIÓ. EN EL CAS DE DISPOSAR D’UN ALTRE CERTIFICAT MÈDIC CAL ANAR IGUALMENT AL METGE I FER LA CONVALIDACIÓ.