Tornar al llistat d'inscripcions obertes

Marxa del Parc de les Capçaleres del Ter i del Freser 2017

Imagen

La Marxa de les Capçaleres del Ter i del Freser és una activitat de descoberta organitzada pels 4 refugis del futur Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser (Corral Blanc, Coma de Vaca, Ulldeter i Els Estudis) en el marc de les iniciatives del Club Esportiu de Muntanya de la Vall de Camprodon. La idea és realitzar el recorregut entre els 4 refugis (42km, 2.375m+) en dos dies, amb pernocta a Coma de Vaca i a Ulldeter. Està enfocada a un públic amant de la natura i amb ganes de descobrir els valors del Parc, alhora que amb experiència en travesses per alta muntanya. La marxa compta amb guies de natura especialitzats que van explicant els diferents paratges per on transcorre el recorregut.

L’activitat començarà dissabte 1 de juliol, a les 7h00, per lliurar material (mapa, funda estanca i carnet de control) a les persones participants. El grup A (nivell estàndard) sortirà del refugi Corral Blanc a les 8h30, mentre que el grup B (nivell plus) iniciarà la Marxa al refugi Els Estudis d’Espinavell a la mateixa hora. Cadascú podrà triar el grup en funció de la seva preparació física. Un cop iniciada la marxa, tothom ha de mantenir-se en el grup i segellar el carnet a cada punt de control (Corral Blanc, Queralbs, Coma de Vaca, Ulldeter i Els Estudis). Cada grup va acompanyat per un guia de natura, que fa la interpretació, un de muntanya i una persona de Creu Roja. La seguretat de les persones que integren el grup està a les seves mans i, per tant, és molt important mantenir la cohesió i poder seguir les seves indicacions. Cada grup marcarà un ritme regular tenint en compte que ha d’arribar a temps al refugi en què tingui contractat el sopar i l’allotjament de dissabte. El sopar se servirà a les 20h00 a Coma de Vaca i a les 20h30 a Ulldeter. Si us plau, feu-nos saber possibles intoleràncies o al·lèrgies alimentàries a través del correu electrònic (marxadelparc@gmail.com) o a l’apartat de comentaris de la inscripció per tal de poder atendre adequadament les vostres necessitats.

Diumenge es reprendrà la Marxa després de l’esmorzar, que se servirà a les 7h00 als dos refugis. De nou, cadascú realitzarà el segon i darrer tram fins arribar al refugi Els Estudis d’Espinavell (grup A) o al refugi Corral Blanc (grup B). Allí es lliurarà la samarreta commemorativa a totes les persones que acreditin haver passat els punts de control. Un equip escombra certificarà el tancament de l’activitat.

Cadascú podrà marxar quan vulgui amb el seu propi transport.